12,9” acșualy, 2732x2048. Mai mare ca MacBook, 12”, 2304x1440. Și după ce adaugi Apple Pencil și tastatură, ajungi cam pe la același preț.
Grea decizie: un Macbook cu OS X, silențios și rece, sau un iPad Pro ?
Să așteptăm oare 30 septembrie pentru mai multe informații ?
Pentru mine, noul MacBook e iPad killer: mic, ușor, silențios, cu OS X!
Acu e adevărat ca noile aplicații prezentate arata interesant pe iPadPro. Ar trebui naibii sa faca un iPad OS serios, nu iOS, ca vad ca au dat drumul la țeava cu OSuri.
Este foarte atragatoare varianta cu tastatura pentru un device mobil si usor…dar e foarte grea alegerea cand compari cu un Macbook. Eu cred ca as alege Macbookul.
Ipad-ul asta mare e un moft, parerea mea e ca nu are practicitate prea mare. N-as ezita nici o clipa intre un macbook si el. L-au lansat pentru ca vanzarile modelelor anterioare erau in declin. Prezentarea, ce-i drept, frumos ambalata, dar tot un moft.
Eu am air 2, m-ai citesc sau vizualizez video in tramvai, deja ma gandesc sa imi iau un alt ipad mini 2 acum ca s-a ieftinit iar. Air2 e maricel si incomod in mijloace de transport. Parca deja vad ceva indieni in tramvai care stau pe ipad pro. Dativa, dativa, vreau sa imi scot ipadul pro si nu am loc :):):).
Eu deja am ceva asemanator cu noul cover de la Logitech. http://i.picresize.com/UAI6, nu mai poti atasa nimic? Am incercat si un 160-350 50KB, nothing,Error Message: A problem was encountered while attempting to upload your file.
Parca deja vad ceva indieni in tramvai care stau pe ipad pro.
Primul pe care l-am văzut vorbind la o tabletă chinezărie ieftină lipită de ureche juma’ de față, pe o aplicație gen voip, era un cetățean de sorginte asiatică, pe peron la Victoriei.
Urmează să văd un indian cu un iPad Pro în aceeași ipostază.
Problema se va pune un pic altfel: ce fac cei care au Air 2, vor iPad si nu mai au opțiunea de ecran 9,7”?
Merg spre MacBook Air? Ei vor iPad. Practic vor merge fie spre Pro fie spre Mini.
Nu prea vad MacBook-ul sa canibalizeze piata de iPad.
Mai misto cred ca o sa fie pe la concerte, am vazut cativa care filmau cu tableta, acum cu iPad pro esti live la concert dar vezi spectacolul pe 13 inch
Parca deja vad ceva indieni in tramvai care stau pe ipad pro.
Primul pe care l-am văzut vorbind la o tabletă chinezărie ieftină lipită de ureche juma’ de față, pe o aplicație gen voip, era un cetățean de sorginte asiatică, pe peron la Victoriei.
Urmează să văd un indian cu un iPad Pro în aceeași ipostază.
Asiatici astia sunt de speriat. Te duci prin Europa prin orase celebre si ii vezi cum fac poze cu iPad-ul
Problema se va pune un pic altfel: ce fac cei care au Air 2, vor iPad si nu mai au opțiunea de ecran 9,7”?
Merg spre MacBook Air? Ei vor iPad. Practic vor merge fie spre Pro fie spre Mini..
Care e problema cu iPad Air2? Ce anume faci pe tableta de nu iti ajunge procesorul A8x?
ipad mini 4 are A8, deci ori ramai pe Air 2 care este o tableta foarte capabila ori treci la ceva mai mare sau ceva mai mic.
NU cred ca mai vedem pana la anul iPad air 3. Nici eu nu vad in utilizarea zilnica nevoia de mai multa viteza. Iar cu mazgalitul cred ca are sens pe pro unde ai mai mult spatiu de manevre. Probabil la anul vom vedea air 3 cu ceva 3d touch si a10x.
mini 3 a fost o tepa, l-au si cos din oferta.