Gata, mi-a ajuns si mie. WiFi + 4G black 128GB. Ca prime impresii:
-e imensa intr-adevar dar nu atât de grea pe cât ma așteptam. Mi grea decât Air 2 dar nici pe departe inconfortabila ca greutate
-fiind atât de mare însă, poziția pot citit si scris e inconfortabila ținuta ca un Air.
-difuzoare se aud superb pt o tableta. Pt o tableta, repet. Sunt foarte loud, dar calitatea nu e de nivel MBP 15 de exemplu.
-noua tastatura software e un improvement major.
-foarte foarte rapida, da din nou acel feelingul de instantaneu pe care il dădea primul iPad in day 1.
-Touch ID rapid, deși nu e 2nd generation
-multe aplicații neoptimizate încă pt noua rezoluție, cele optimizate arată superb dar celelalte….risipa de spațiu ecran
-nu văd utilitatea unui 3D touch la mărimea asta de ecran. O sa înțelegeți când lucrați cu ea, ecranul e atât de mare încât nu văd cum ai putea apasă pe el confortabil in diverse zone.
-cablul de date din cutie e diferit. Aceleași mufe dar mai gros binișor si mult mai lung.
-alimentatorul e de 12 W
Una peste alta, e o alta categorie de produs. Da, e doar un iPad mai mare dar in utilizare, cuplat cu accesoriile, e….altceva. E o suma de schimbări care conduce la un alt mod de a o folosi. Nu cred ca e pt oricine si trebuie încercata înainte de o lua dar mie mi se pare fantastica.