2 din 3
2
iPad Pro
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Si daca nu mai apare Air 3 iar viitorul e Pro?
Sau, daca au azi iPad 3/4 sau Air si vor sa faca upgrade?
De-asta ma îndoiesc ca piata va fi MacBook sau wait and see ce iPad mai apare.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Cred că iPad Pro e un fel de test (pe banii clientului) să vadă cât de pregătite sunt procesoarele ARM dezvoltate de Apple pentru eventuala utilizare în laptopuri.

Ca performanțe, pare excelent… să editezi 3 fluxuri de video 4K (mă rog, evident nu ceva capturat de camere video profesionale, ci de dispozitive tip iFon, dar totuși) nu e de ici de colo. Dar unde stochezi atâta material? Dacă ai putea conecta iPad Pro-u la vreun RAID extern, ok. Dar așa? E ca și cum vinzi costume de baie revoluționare în Groenlanda.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.03.13

Stie cineva daca cumpar modelul wifi+cellular va merge impreuna cu sim celor de la Digi modelul cel mai recent E3131H?
Sau merge doar taiat astfel incat sa fie nano sim si cam atat?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
CANARIS - 16 Septembrie 2015 01:02 PM

Cred că iPad Pro e un fel de test (pe banii clientului) să vadă cât de pregătite sunt procesoarele ARM dezvoltate de Apple pentru eventuala utilizare în laptopuri.

Ca performanțe, pare excelent… să editezi 3 fluxuri de video 4K (mă rog, evident nu ceva capturat de camere video profesionale, ci de dispozitive tip iFon, dar totuși) nu e de ici de colo. Dar unde stochezi atâta material? Dacă ai putea conecta iPad Pro-u la vreun RAID extern, ok. Dar așa? E ca și cum vinzi costume de baie revoluționare în Groenlanda.

Pai asta este viitorul, icloud storage deja a devenit practic gratis pt cei 20gb. Impreuna cu icloud drive care sigur va fi imbunatatit ca interfata si cum va merge intre dispozitive iclout->ipad/iphone/mac
Deja e mai ok cu iOS9 probabil in iOS10 va fi full file manager

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

sau ma rog daca a incercat cineva si pe alt ipad wifi+cellular ca daca merge atunci va merge si pe Pro

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Srb - 18 Septembrie 2015 12:18 PM

Pai asta este viitorul, icloud storage

Mai e mult până departe smile Exemplu concret: o filmare de 5 ore cu două camere 4K (profesionale, nu iPhone) ocupă aproape 1TB. Apoi, dacă editezi direct de pe cloud, mai pui la socoteală și bandwidth-ul smile

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

In clipa in care apare sunt cu portofelul in mana smile
Pt simplul motiv ca iPad mini e mult prea mic pt o tableta iar Air-uri vor mai scoate cine stie cand.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Dar chiar nu stie nimeni daca sim’ul de la Diginet mobil poate fi pus in ipad pro? adica mai trebuie facut ceva inafara de a fi taiat astfel incat sa fie nano sim?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Chiar ma gandesc sa iau varianta wifi+cellular tinand cont ca acuma cei de la rds cu diginet mobil ofera 21.6mbs, pana acuma nu am facut acest pas ca 7.2mbs mi se pareau chiar prea putin

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Digi are si varianta de nano-SIM. Nu trebuie tăiat nimic

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Gata, mi-a ajuns si mie. WiFi + 4G black 128GB. Ca prime impresii:

-e imensa intr-adevar dar nu atât de grea pe cât ma așteptam. Mi grea decât Air 2 dar nici pe departe inconfortabila ca greutate
-fiind atât de mare însă, poziția pot citit si scris e inconfortabila ținuta ca un Air.
-difuzoare se aud superb pt o tableta. Pt o tableta, repet. Sunt foarte loud, dar calitatea nu e de nivel MBP 15 de exemplu.
-noua tastatura software e un improvement major.
-foarte foarte rapida, da din nou acel feelingul de instantaneu pe care il dădea primul iPad in day 1.
-Touch ID rapid, deși nu e 2nd generation
-multe aplicații neoptimizate încă pt noua rezoluție, cele optimizate arată superb dar celelalte….risipa de spațiu ecran
-nu văd utilitatea unui 3D touch la mărimea asta de ecran. O sa înțelegeți când lucrați cu ea, ecranul e atât de mare încât nu văd cum ai putea apasă pe el confortabil in diverse zone.
-cablul de date din cutie e diferit. Aceleași mufe dar mai gros binișor si mult mai lung.
-alimentatorul e de 12 W

Una peste alta, e o alta categorie de produs. Da, e doar un iPad mai mare dar in utilizare, cuplat cu accesoriile, e….altceva. E o suma de schimbări care conduce la un alt mod de a o folosi. Nu cred ca e pt oricine si trebuie încercata înainte de o lua dar mie mi se pare fantastica.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ti-a ajuns in Romania? daca da, de unde?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Da, in Romania.
OLX.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Din UK cumva? adica ai priza cu 3 bete?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

Nu, Germania.

Semnătură 

2 din 3
2

‹‹ Google drive si ePub      iPad mini 4 ››