parallels sau bootcamp ?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

salut,
in prezent am win Xp instalat cu bootcamp pe macbookpro-ul meu [ merge f bine ca sistem de operare , insa am probleme mici de drivere , de ex: dupa ultimul update de bootcamp ard un dvd in 45 de min ... ]  si sunt foarte tentat sa trec pe parallels, insa nu stiu foarte multe despre el ... am auzit ca imparte memoria intre sistemele de operare si ca in general merge mai prost win pe parallels decat cu bootcamp [am nevoie de win pt aplicatii 3d si rendering , asa ca vreau stabilitate si performanta de la xp ] ... stie cineva mai multe despre subiectul asta ?

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Pentru tine BootCamp este solutia. Daca ai nevoie de ceva 3D cat de mic, uita de Parallels pentru ca nu suporta.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

am inteles ...
multumesc

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

pe post de experiment poti incerca VMWare Fusion - are suport experimental de 3d.
avantajul fata de Bootcamp e ca nu trebuie sa repartitionezi nimic.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest.ro
Macuser din: 27.02.07

Poti totusi sa-ti instalezi si Parallels, pentru cazurile in care ai nevoie de ceva din Windows care nu presupune 3D.
Parallels e capabil sa ruleze un sistem instalat in Boot camp.

Semnătură 

MacOS X is proof that it’s easier to make Unix pretty than it is to make Windows stable and secure.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 30.10.06

Cei de la Parallels au anuntat ca vor suporta si ei 3d intr-un beta care va aparea cat de curand. Pentru nevoile tale 3d, rendering nu cred ca e buna o solutie virtuala deoarece rularea a doua sisteme deodata e si asa consumator. Boot Camp e un sistem odata si asa toate resursele merg numai pentru el.

Drivere ai putea incerca sa gasesti si non-Apple. Poate te ajuta.

Semnătură 

Lucky
MacBook Pro 15” 2.4 GHz i5 + 24” Acer S243HL LED

‹‹ NEED HELP      nou pentru MAC OSX pls help ››