1 din 6
1
iPhone 6S și 6S Plus
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Deci iarasi nu au scos un telefon de o mărime utilizabilă. Mai aștept.

[ Modificat: 10 Septembrie 2015 10:50 PM de altero ]
 Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Păi dacă au succes așa de ce să schimbe?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
bogdi_N - 09 Septembrie 2015 03:59 PM

Pe bune ai nevoie sa cari cu tine 3-4 giga de poze, la ce ajuta sa le ai mereu cu tine?
Iar asta cu suita iLife da ai nevoie de spatiu, dar nu iti cumperi telefon de 16gb daca vrei sa editezi filme pe el LOL

9.6G poze, n-am timp de stat sa sterg si mai postez din trecut, deci am nevoie de ele
music 3.4G, nu prea am nevoie de ea, da si cand am crezi ca stau sa ma chinui iar cu idiotenia de itunes?
fb > 500M
deezer aduna si ea cache sute de M
alte 20 aplicatii peste 100M
restul sub 100M
+ sistemul
si mai am 1.4 din 32G

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

14g mai greu 6s

mda, o sa zic pass la i6s:
- bateria la fel
- practic exact acelasi hardware, toate schimbarile sunt din OS…
- de ce “retina flash” e disponibil doar pe 6s??? e doar o setare din Camera app! Banuiesc ca o sa apara updateuri la toate aplicatile foto, daca nu exista deja…
- mai greu >10%
- aceasi luminozitate, contrast, ecranul e identic
- force touch, pardon 3D touch nu ma impresioneaza deloc. Pana cand vin din urma toti developerii, o sa apasam ca idiotii pe orice element poate poate se intampla ceva. Shuffle fara butoane, va aduceti aminte? Plus, nu e nici un indiciu ca un element de pe ecran interactioneaza cu 3D. De abia am invatat gesturile de swipe stanga, dreapta, jos, lung stanga dreapta, tinut apasat… acum si hard press, hard press swipe from edge… valeleu, orice aplicatie o sa vina cu carticica din aia groasa ca sa stii care sunt gesturile disponibile. Prezic ca o sa fie un flop monstruos 3Dul asta si in i7 dispare sau ramane doar pentru aplicatii foto.
- £619 in fiecare an… poate totusi ar trebui sa ma controlez un pic…

[ Modificat: 09 Septembrie 2015 08:55 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

3D touch, nu-mi vine sa cred ca cineva la Apple s-a gandit ca e o idee buna. Ma uit la film si ii ia 2-3 secunde sa ajunga in conversatie, cu tap < 0.1s. Si la fel cu poza din mesaje. Tap si o vezi full screen. 3D si dupa 1.5s o vezi undeva la jumate. Dispare cand ridici degetu’ sau cand da-i tap inapoi…
Cred ca au vrut sa-l multumeasca pe Sergiu, care n-ajunge la coltul din stanga sus sa dea back. Altcineva crede ca e o idee buna sa apesi fara sa stii daca se va intampa ceva si apoi sa astepti 1.5s sa vezi ceva care obtineai cu un simplu tap?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

ultima: imi pare rau de pozele alea a la Harry Potter… chiar mi-ar place. Dar m-am chinuit azi 3 ore sa urc in iCloud Photo Sharing pozele de peste vara. Se pare ca Photos importa fara probleme multi-bursts, dar nu le poate urca intr-un album partajat. Da-i share la 650 de poze si dupa 15 minute iti zice fail. Nici de ce, nici ce poza, cate sau ce poti sa faci. Am luat pozele la mana sa le desfac in poze individuale sau sa pastrez doar una. Acum ma intreb: cum o sa se pupe cu “poze” din astea animate? O sa fie jpeg? o sa le poti urca oriunde in cloud? Dar pe alte situri? O sa le poti vede in Safari? Ce standard universal foloseste Apple? O sa le poti trimite pe mail?
Cum pot sa am incredere ca atunci cand fac poza la un moment unic din viata familiei mele, o sa pot sa vad poza respectiva si peste un an? Cand ei nu sunt in stare sa urce in propriul Cloud 3 poze in serie?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

3D touch mi se pare chiar foarte buna ideea, si nu, nu dureaza 1,5 secunde pentru activa force touch-ul, ideea e ca sunt mai multe nivele de force touch, o explica johny ive in filmulet. In demo cred ca au vrut doar sa arate toate nivelele de force touch (press lightly and it gives you a peek of the content, press harder and it pops you into the content itself). The Verge au scos un video ieri dupa ce au probat telefonul, apasa direct tare si se duce poza sau mail-ul direct full screen instant fara sa astepti cum zici tu 1.5 sec.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Mda, pare interesant, dar in Irlanda nu este disponibil :(. Anul trecut a fost din primul val. Nu avem nici watch, nici ipad pro, ipad pro nici nu apare deloc pe site smile.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Una peste alata cred ca merita. 3D touch pare interesant, foarte incantat sutn daca camera chiar este mai buna. Mi s-a parut mie sau au si flash la selfie ? Sau se albeste doar ecranul sa te lumineze? De nu stiu cate ori mia rapid?!? Nu am simtit nici un pic pe 6 ca este lent. Poate in jocuri mai nebune smile.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

o sa dau o fuga la un Apple Store in weekend si o sa-l incerc. Poate e una din “features” pe care trebuie sa o incerci ca sa o apreciezi. O sa deschid aplicatii 3rd party, vreau sa vad care e sansa sa nimeresc un force press din asta daca apas peste tot / la nimereala.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
huk - 09 Septembrie 2015 08:49 PM

14g mai greu 6s

mda, o sa zic pass la i6s:
- bateria la fel
- practic exact acelasi hardware, toate schimbarile sunt din OS…
- de ce “retina flash” e disponibil doar pe 6s??? e doar o setare din Camera app! Banuiesc ca o sa apara updateuri la toate aplicatile foto, daca nu exista deja…
- mai greu >10%
- aceasi luminozitate, contrast, ecranul e identic
- force touch, pardon 3D touch nu ma impresioneaza deloc. Pana cand vin din urma toti developerii, o sa apasam ca idiotii pe orice element poate poate se intampla ceva. Shuffle fara butoane, va aduceti aminte? Plus, nu e nici un indiciu ca un element de pe ecran interactioneaza cu 3D. De abia am invatat gesturile de swipe stanga, dreapta, jos, lung stanga dreapta, tinut apasat… acum si hard press, hard press swipe from edge… valeleu, orice aplicatie o sa vina cu carticica din aia groasa ca sa stii care sunt gesturile disponibile. Prezic ca o sa fie un flop monstruos 3Dul asta si in i7 dispare sau ramane doar pentru aplicatii foto.
- £619 in fiecare an… poate totusi ar trebui sa ma controlez un pic…

subscriu.. asta cu force touch cred ca mergea sa o faca din soft..e vrajeala filmuletul ca sub ecran sunt nu stiu ce vrajeli care recepteaza presiunea… puteau sa zica de la inceput, bai fratilor. tineti 3 secunde si apare nu-stiu-ce din aplicatie, ti 10 secunde si fuge telefonul singur… dar sunt sigur ca sunt multi fraieri( mai ales americani, care cred tot ce zboara se mananca fara indigestie) care o sa puna botul…

ps. nu vreau sa jignesc pe nimeni care s-a simtit foarte entuziasmat de noul “force touch”!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Pai nu prea e asa. Nu conteaza cat de mult timp apesi, conteaza cat de TARE apesi, ca la Watch.
Iar pt asta iti trebuie un senzor care sa simta presiune.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

haide domne’ cu tehnologia asta ca sigur o sa vina cei de la google cu o chestie asemanatoare si inovatie o sa fie ca ti apasat 3 secunde.. exact de senzorul ala aveam nevoie, fara el domne’ nu se putea.. inovatie ce sa zic… nu brevet..

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Apropos de Google:
“The only thing we didn’t reinvent was the alphabet” smile
http://imgur.com/xhjuhjI

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

care e diferenta dintre 3D touch si apasat lung? Ce face unul si nu face celalalt?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Ceva ca si la Apple Watch
daca apesi si tragi, schimb ferestrele etc..
daca , de ex., tii apasat mai puternic pe ceas, iti intra ceasul intr-un meniu de setari…
Cam asa ceva cred ca se va aplica si la iPhone

P.S. Nu inteleg ce vrea sa zica termenul de ”Haptic”

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

1 din 6
1