Nu vad sau simt nici o diferenta fata de i6:
- touchID e instant acum, dar nu merge greu nici inainte
- n-am folosit la nimic, in 24 de ore, peak sau pop, cum anticipam
- live photos e o porcarie. e complet inutil, inutilizabil de sacadat chiar si pe i6s, si nu exista nici o animatie pe ifoane vechi sau pe mac (asteptam capitan???)
o fi mai rapid sau complet diferit, dar nu se simte nimic diferit. bani aruncati pe fereastra. Singurul motiv pentru care nu-l returnez e ca socrul si-a scapat 4S-ul in apa si vreau sa-i dau i6-ele…
in alte stiri: a trebuit sa desperechez Apple Watch de pe ifonul vechi si sa-l restore din backup pe ifonele nou. A luat 1 ora (fara sync de muzica care a mai luat 2 ore), si a pierdut aranjarea programelor si datele de calibrare ale stride length. A doua e ok, sa zicem, dar rearanjarea aplicatiilor m-a sccos din pepeni. Nu stiu care idiot la Apple s-a gandit ca e o idee buna, nimic nu sta sau se aseaza cum vreau. Ar trebui sa-l puna pe Tim Cook in direct sa ne arate cum se face, sau pe Ive. Si daca nu reuseste in 30 de minute sa aseze 30 de aplicatii ca in poza, sa il umple de frisca…
Merci de review . Oricum m-a ofticat faza cu inca 50€ in plus. Nici nu mi-a trecut prin cap cat de complicat este cu iWatch-ul, inca un motiv solid de a da pas anul asta.
Foloseste cineva deja 6s/6s+ in Vodafone ? As fii interesat daca mai intampina problemele de pierdere a semnalului la trecerea din 4G in 3G ( si chiar GPRS) cum apare la iPhone 6 . Nu inteleg cum pot tolera acest neajuns cei de la Vodafone de atata timp si fara sa faca nimic.
Ati gasit vreo solutie ?
Am un BFG dar am luat la liber ca de cand cu noile abonamente subventia e mica. Daca vreau sa il decodez mai dau 100e deja ies aproape de pret la liber. Bine ca se poate asigura si la liber!
Nu inteleg cum pot tolera acest neajuns cei de la Vodafone de atata timp si fara sa faca nimic.
Ati gasit vreo solutie ?
sunati si voi si faceti sesizari, poate se misca. eventual amenintati ca denuntati contractul pt serviciu nefunctional
Intrebarea mea era alta, dar ma rog….
Problema este cunoscuta de Vodafone si de cate ori am facut sesizare mi-au comunicat ca in urmaotrul carrier bundle update se va rezolva asta se intampla prin Februarie/Martie