windows 10 pe macuri ‘‘nesuferite(nesuportate”
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

e posibil sa instalezi windows 10 pe un mac pro 2009? din bootcamp clar nu, dar daca as incerca meteoda clasica cu windows 7, facut, pe urma upgrade la 10 din bootcamp, or mai fi comaptibile driverele de la mac?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

m-ar interesa si pe mine un raspuns pentru imac mid 2007, windows 8 merge pe el, oare windows 10 face figuri?

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

am gasit ce scrie cineva pe internet:
“Just start Windows 8.1 and then update via web or when notified for the free copy download, to Windows 10.

Forget and ignore the Boot Camp compatibility.

I have updated a MacBook Pro, Late 2008 or maybe Early 2009, without any problems from Windows 8.1 to 10.

By the way I also updated my Mac Pro, Early 2008, to Windows 10.

This machine was not even meant to be compatible for Windows 8. I simply ignored Boot Camp (installed version 3) and started updates as per the procedure above.

There are only a few keyboard keys which are disabled like brightness and loudness adjustments as well as the eject key, but this can be easily controlled from other menu items.”

Semnătură 

*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Totusi ma intreb de ce ar vrea cineva sa isi instaleze Windows 10 in loc de Windows 7 sau Windows 8? Este deja destul de rau si ca este nevoie de Windows pe un Mac…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Unicul motiv pentru care vreau Windows este pentru a juca witcher 3 cel mai tare joc de anul acesta. Si motivul pentru care vreau Windows 10 este acelea ca este ultimul sistem de operare de la Microsoft si am auzit ca e foarte bine optimizat.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Ideea e ca daca El Capitan se lauda ca o sa ruleze pe batranul meu iMac, nu pot spune acelasi lucru si despre urmatorul SO de la Apple. Banuiesc ca Windows 10 o sa ramana cat timp mai scoate Apple cateva SO-uri si e bine sa alternativa la zi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06
pitagora - 15 Septembrie 2015 06:33 AM

Unicul motiv pentru care vreau Windows este pentru a juca witcher 3 cel mai tare joc de anul acesta. Si motivul pentru care vreau Windows 10 este acelea ca este ultimul sistem de operare de la Microsoft si am auzit ca e foarte bine optimizat.

Eu zic sa iti iei o consola si sa joci jocul cum trebuie. Parerea mea. Optimizat “my ass”!!! Numai eu stiu cat ma distrez cand ma trezesc cu cate un client de isi vrea inapoi “7UP” dupa ce a facut “upgrade” la minunatia aia de 10. Cei care l-au pus de la bun inceput, nu sunt altceva decat beta-testeri pentru microshtift. La mine a crapat din senin pe cateva sisteme ale clientilor, fara sa li se faca absolut nimic in afara de update… Unde mai pui ca idiotenia pare sa se comporte mai bine la un “upgrade” decat atunci cand il pui pe curat. WTF??? Stai sa pui intai 7 sau 8, ii dai de nebun cateva update-uri care dureaza de ti se ia, ca de, microshtift nu stie sa faca si el un “cumulative update” ca nu a invatat la scoala, pentru ca daca nu ii dai update-urile necesare nu doreste nici sa il phutzi sa iti dea voie sa treci la 10, apoi astepti iar de tembel pana iti ia kitul si apoi inca pe atat ca sa il instalezi! Totul pentru ce? Hai sa fim seriosi. Sa lasam totusi microshtift sa experimenteze pe nervii altora. Ca sa parafrazez din niste binecunoscuti “carturari” autohtoni: “daca eram mai prost, instalam fericit”.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
cashonly - 15 Septembrie 2015 08:34 AM

Ideea e ca daca El Capitan se lauda ca o sa ruleze pe batranul meu iMac, nu pot spune acelasi lucru si despre urmatorul SO de la Apple. Banuiesc ca Windows 10 o sa ramana cat timp mai scoate Apple cateva SO-uri si e bine sa alternativa la zi.

Si care e ideea sa ai ultimul sistem instalat? Mavericks-ul nu mai merge de cand a aparut yosemite sau cum?
chiar nu inteleg logica asta, sa alegi windows peste un mac os optimizat pe hardware-ul pe care ai dat atatia bani.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

bogdi_N ai si tu dreptate dar, o data cu un sistem de operare la zi ai si patchurile de securitate la zi…

@Graveyard, nu vad nici un raspberri pi in semnatura?!  smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06
cashonly - 15 Septembrie 2015 10:47 AM

@Graveyard, nu vad nici un raspberri pi in semnatura?!  smile

Astea nu mi-au picat prin ograda dar mai am si alte nebunii prin casa mult mai obscure decat el. raspberry

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Nu imi plac consolel. In afara de Xbox one am avut tot ce exista.. Prea multi bani investiți in jocuri si grafica oricum nu se compara cu cea de pc.. Iar pe pc ma joc cu controller.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 03.04.12

Adică pe pc iei jocurile gratis, asta e problema.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Septimiu Vlad - 16 Septembrie 2015 10:06 AM

Adică pe pc iei jocurile gratis, asta e problema.

Nu vad care e problema ta???

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 03.04.12

Întrebi ceva sau e o afirmație?
E foarte amuzant că vrei un sistem de operare din 2015 pe un sistem hardware din 2009. Asta 1.
2. Spui că nu se compară grafica unei console cu cea a unui pc. Probabil. Dar pc-ul să fie de ultimă generație.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Septimiu Vlad - 16 Septembrie 2015 02:00 PM

Întrebi ceva sau e o afirmație?
E foarte amuzant că vrei un sistem de operare din 2015 pe un sistem hardware din 2009. Asta 1.
2. Spui că nu se compară grafica unei console cu cea a unui pc. Probabil. Dar pc-ul să fie de ultimă generație.

smile))))

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
belasajgo - 14 Septembrie 2015 09:56 PM

Totusi ma intreb de ce ar vrea cineva sa isi instaleze Windows 10 in loc de Windows 7 sau Windows 8? Este deja destul de rau si ca este nevoie de Windows pe un Mac…

Ce este rău în a avea Windows what ever version, pe un MAC? Se spurcă cumva MAC-ul?

Spre exemplu, eu am nevoie de Windows 7 pe MAC pentru trei lucruri:

1. Adobe FrameMaker. Nu rulează decât pe Windows.
2. Ocazional pentru tehnoredactare diverse documente în Ebraică, Arabă, Farsi şi alte câteva limbi ce se scriu de la dreapta la stînga. Adobe InDesign, Photoshop şi Illustrator pot face asta atât pe MAC cât şi pe Windows, dar mizeria de MS Word pentru MAC nu are suport pentru limbi de la dreapta la stânga. Multe din documentele ce le tehnoredactez îmi vin în MS Word.
3. Jocuri interactive pentru fiica mea de 6 ani. Aceste jocuri vin pe DVD-uri ce se instalează pe Windows. În comerţ nu găsesc jocuri educative pentru MAC, sau dacă există, probabil nu sunt în limba română. Nu am găsit nici pe Android.

Cei de la Adobe, ca urmare a numeroaselor cereri din partea utilizatorilor de LINUX, ar putea să facă versiuni ale aplicaţiilor şi pentru LINUX. Atunci, da nu voi mai avea nevoie de Windows. Dar chiar crezi că ar fi posibil?

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.