Salut.
Azi ar trebui sa apara varianta pentru public? Un priten a reusit cu greu sa faca rost de 400MB. Stiu ca 8-ul a fost nebun cu un spatiu necesar urias. Daca faci upgrade-ul prin iTunes tot asa mult trebuie? Arancand un ochi pe subiectul cu beta nu am reusit sa imi fac o idee daca merita sau nu upgrade-ul.
ceva probleme descoprite deja:
During testing of iOS9 it was discovered that there is an issue for users who use custom Access Point Names (APN) to access their corporate networks.
This could affect some customers using Vodafone Office Access, Vodafone Data Control or customers who have custom-built APNs.
The impact it may have is that if a user upgrades to iOS9 they may lose complete data connectivity.
S-a instalat. Cateva lucruri care ma deranjeaza, cand intru in Settings, imi deschide pe sfert de “pagina” si prima chestie e “wi-fi”, nu frumos cum ar trebui sa fie, adica “search-ul”. Control “Centre” care defapt trebuia “Center”...
Oook.
Pe Air 1 merge ca un shit. Cu lag la tranziții, in Safari, cand ti-e lumea mai draga.
Pe IPhone 6 plus e mai bine dar tot are stutter.
N-au rezolvat nimic din ce ma interesa:
- forward la meeting requests in Calemdar
- search automat pe Exchange Address Book din Contacts sau Phone app
- ICloud Music Library pe Romania tot nu merge
iPad Air 2, iOS9 proaspăt - Nu poti face update la aplicații in App Store. Apar toate in lista de “Updates” dar cu buton de [ open ] in loc de [ update ] si Update All de sus este grayed out.
iPad Air 2, iOS9 proaspăt - Nu poti face update la aplicații in App Store. Apar toate in lista de “Updates” dar cu buton de [ open ] in loc de [ update ] si Update All de sus este grayed out.
Pana mea ... cum au scăpat așa ceva ?
in timp ce cateva sute de milioane de oameni din toata lumea fac update la ios 9 tu vrei prioritate sa-ti faci update la aplicatii? ia ghici pe cine serveste apple mai intai? :)