Salutare. Din câte am citit, în iOS9 ar trebui să pot trimite mai mult de 5 poze prin e-mail din aplicaţia Photos. Însă, la mai mult de 5 poze selectate, îmi dispare icoana de e-mail şi-mi rămâne doar opţiunea de iMessage. Face la fel şi la voi? Bug sau works as designed? Un fix-ceva? Mulţumesc.
Poti selecta 7-8-10 poze,selectezi optiunea copy,intri in mail si dai paste la poze,apoi trimiti mailul cui vrei tinand cont si de dimensiunea totala a emailului (sa nu depaseasca 23-25MB daca nu ma insel).
salutare.
am instalat azi 9.0.2 si se intampla ceva ciudat.
mai aveam 8.6 giga liberi , ma uit eu ce si cum ocupa pe acolo si vad 1.6 giga de poze….bun , sa mai stergem din ele zic. erau 251 de poze si 4 filmulete. ma pun pe curatenie si mai raman 50 de poze dar tot 1.6 giga ocupa…........?????????
i-am dat restart si degeaba.
1.6 imi arata si in tableta si in iTunes…ce se intampla??
Probleme cu BT:
Pana la 9.0.1 exclusiv, cam 3 update-uri au belit comunicarea cu handsfree-urile. Cand a aparut acum cateva zile 9.0.1, problemele au disparut. Ieri facut update la .2 si iar e praf !
Low power mode si sunt dezamagit. Desi nu am utilizat telefonul, a scazut de la 20% la 10% in 30 min (deobicei sta macar 1,5-2h in standby pana scade 10 procente) si colac peste pupaza cand a ajuns la 6% s-a inchis telefonul.
Cred ca Low Power mode are ceva bug-uri, si probabil va funcitona corect dupa cateva update-uri. Voua cu cat va tine in plus cand il aveti activat?
La mine a scazut pana la 1%, dar a stat pe 1% aproape 2 ore fara sa se inchida, face asa doar cu Low Power Mode activat.
Voua va merge bine calendarul? Daca incercati sa accesati o zi anume, de ex. 30.10.2015, se deschide ziua respectiva? Trebuie sa apas pe ziua respectiva de (foarte) multe ori pentru a se deschide. Touch screenul functioneaza perfect in orice alta aplicatie, problema o am numai in Calendar. (iOS 9.0.2)
Voua va merge bine calendarul? Daca incercati sa accesati o zi anume, de ex. 30.10.2015, se deschide ziua respectiva? Trebuie sa apas pe ziua respectiva de (foarte) multe ori pentru a se deschide. Touch screenul functioneaza perfect in orice alta aplicatie, problema o am numai in Calendar. (iOS 9.0.2)
Salut. Si la mine face la fel ... dar, daca ai activat in calendar acel dreptunghi cu doua bare sub din dreapta sus, poti sa accesezi o zi cu un singur click. Daca nu este activat si vad calendarul fara lista de activitati sub, ca sa ma duc pe o zi anume trebuie sa dau double click pe data respectiva. iPhone 6+ iOS 9.0.2