iPad Air 2, iOS9 proaspăt - Nu poti face update la aplicații in App Store. Apar toate in lista de “Updates” dar cu buton de [ open ] in loc de [ update ] si Update All de sus este grayed out.
Pana mea ... cum au scăpat așa ceva ?
Mi s-a întâmplat exact asta ieri când eram încă pe iOS 8.4.1, cu câteva ore înainte de apariția iOS9, presupun că a fost e de la backend. Aglomerație pe țeavă, ddos.
Mai pune la socoteală că au apărut și actualizările la iWork/iOS, câteva sute de mega bune.
Pe iPhone 6 e un pic lag la animatii. Nu sunt prezente mereu dar sunt mult mai prezente decat pe iOS 8.4.1. Pentru un update care promite imbunatatiri ale performantelor folosind Metal, nu se vede nicio imbunatatire.
la iPhone 6, 64 GB, in special la mine faza cu economie baterie face toți banii.
Până ieri in 12 ore aveam nevoie de o incarcare. Acum, de aseara de la 10 abia a scazut la 89%, in același stil de utilizare (convorbiri, FaceTime, net)
Updatat aseara pe la 9PM iPhone 5 si 6. La 5 a vrut 850MB spatiu liber, la 6 a vrut 1GB.
Ambele s-au derulat ok, fara probleme. 5 se misca binisor, 6 bine (aseara dupa instalare 6-le mai agata pe ici-colo).
La 6 am gasit azi o problema: a sunat telefonul si nu aveam nimic pe lockscreen cand l-am scos din toc ca sa raspund.
M-a sunat cineva în timp ce țineam telefonul pe low power mode.
Am vorbit, dar se tot întrerupea ,se auzea cu pauze.
De obicei asta se întâmplă când unul din participanți are semnal slab sau e de la rețea în orice caz, dar m-am întrebat dacă nu cumva low power mode “ajută” la chestia asta.
haha! am fost inspirat sa-l descarc azi dimineata la 9 :)
apropo, mai exista o varianta de blocare a reclamelor, care merge inclusiv in aplicatii, nu doar in safari, si, mai ales, merge si pe device-urile mai vechi. eu o folosesc cu succes:
Vechea poveste a consumului de baterie:
Cu iPhone 6 m-am întors de la muncă la 50% (scos de la încărcat azi dimineață), veneam cu el pe la 60-70.
iPhone 5 după 2 ore a scăzut de la 100 la 80, în aceleași condiții nu scădea mai mult de 10 procente.
:/
iOS9: cand dai enter de la tastatura BT pe ifon, trimite mesajul, nu ai incepe un nou rand. Era frustrant sa tot duc degetul la ecran desi aveam o tastatura intreaga…
App Switcherul e mai nasol decat in trecut, prin simplu fapt ca acum cand dai dubluclick pe Home Button nu mai vezi ecranul complet al aplicatiilor deschise in backgroung ci vezi doar jumatate de ecran!
Nu mai poti sa tragi cu ochiu’, aplicatiile fiind suprapuse una peste alta te obliga sa dai click sa sa le redeschizi
Spre exempul foloseam Calculatorul si apoi schimbam in alta aplicatie (Mail etc) iar cand doream sa vad calculatia facuta anterior prin Dublu Click vedeam tot rezultatul de pe Calculator (nu doar o jumatate de ecran) revenind la Mail fara sa mai trec prin Calculator.