Dap, PLM, iar suntem in lumea a treishpea, cica nu e pentru toate regiunile…
Tot raul spre bine, se poate remedia alegand in settings regiunea USA.
Mare prostie…
Vechea poveste a consumului de baterie:
Cu iPhone 6 m-am întors de la muncă la 50% (scos de la încărcat azi dimineață), veneam cu el pe la 60-70.
iPhone 5 după 2 ore a scăzut de la 100 la 80, în aceleași condiții nu scădea mai mult de 10 procente.
:/
N’as lua ca un etalon 5-ul, mai ales daca al tau e din primele serii care se stie ca au avut necazuri mari cu bateria.
5s, dezamagit rau de baterie: dimineata a scazut peste 10% intr-o ora fara sa fac mare lucru pt ca am fost pe drum. Apoi am urmarit un video de vreo ora si mai am 33, scade vazand cu ochii.
Am instalat si eu pe iPhone 6 Plus
Nu stiu ce sa zic, daca nu esti in US nu prea sunt o gramada de functii, destul de frustranta situatia, daca nu ar fi stabilitatea sistemului… m-as mai gandi daca merg pe Apple… La un moment mi-am luat si un Apple TV, practic nu prea aveam acces la niciun serviciu… l-am returnat.
Nu inteleg de ce Apple ne trateaza ca pe niste congolezi, sunt tari sub Romania care primesc mai mult, care au si magazin Apple Online… de un Apple Store fizic nu are rost sa vorbim, poate la Pastele Cailor!
am fost si eu indoit daca sa fac upgrade de la 8, dar pana la urma mi s-au parut de nerefuzat:
- noile Notes
- atasamente in Mail (+icloud drive)
- power save
- ad block in safari
App Switcherul e mai nasol decat in trecut, prin simplu fapt ca acum cand dai dubluclick pe Home Button nu mai vezi ecranul complet al aplicatiilor deschise in backgroung ci vezi doar jumatate de ecran!
Nu mai poti sa tragi cu ochiu’, aplicatiile fiind suprapuse una peste alta te obliga sa dai click sa sa le redeschizi
Spre exempul foloseam Calculatorul si apoi schimbam in alta aplicatie (Mail etc) iar cand doream sa vad calculatia facuta anterior prin Dublu Click vedeam tot rezultatul de pe Calculator (nu doar o jumatate de ecran) revenind la Mail fara sa mai trec prin Calculator.
Poti face calcule in spotlight search acum, ca pe mac. Si da, calculul ramane pana il stergi. Totusi, te pune sa ajungi pe homescreen pentru asta.
Am descoperit o setare in Settings>Cellular. Daca nu ai semnal bun wifi sa treaca automat pe 3G, 4G etc. Mi se pare aiurea pt ca e posibil sa ramai si in casa cu semnal slab si nu as vrea sa stau pe 3G.