Si eu, si sotia avem iPad 2, eu cu 3g, ea fara. Merge superb iOS 9.1 si nu glumesc. Se comporta ca atunci cand le-am luat. Eu nu folosesc multitasking pe al meu, dar o singura chestie ma streseaza. Daca stau acasa pe wifi si plec apoi in deplasare, 3G-ul e neutilizabil pana la un restart al iPad-ului. Si asta e de la update-ul la 7. Nu i-am facut restore, de ce sa mananc ce nu trebuie, dar buba asta de care zic, s-a propagat la toate versiunile de sisteme.
Am și eu o întrebare: mi-a adus cineva un iPad 2 care are iOs 4.3 pe el și ar vrea un update. Încrezător, i-am spus să-l pună în iTunes și să facă upgrade la 9.1. Faza e că iTunes-ul întoarce eroarea nr. 9. Apple zice că, printre altele, ar putea fi cablul cu probleme(deși back-up-ul l-a făcut cum trebuie). Am schimbat cablul cu altul și aceeași eroare o dă. Are careva vreo idee cum naiba pun 9.1 pe iPad-ul ăsta?
Cablu conectat direct intr-un port USB din spatele masinii - fara HUB-uri
Cablul e original Apple ? Am avut probleme mari cu cabluri chinezesti la update-uri.
If everything else fails - DFU mode (vezi să ai backup BUN la date și poze).
Cablu conectat direct intr-un port USB din spatele masinii - fara HUB-uri
Cablul e original Apple ? Am avut probleme mari cu cabluri chinezesti la update-uri.
If everything else fails - DFU mode (vezi să ai backup BUN la date și poze).
Ambele cabluri cu care am incercat sunt originale Apple.
Cablul a fost conectat intr-unul din cele doua porturi USB ale Macbook-ului meu si in porturi USB din spatele unor PC-uri de la serviciu. Am incercat sa fac update, update&restore; normal si DFU mode. Omul nu are nimic important pe el. Doar niste jocuri de-ale copilului dar pe care le poate trage din nou din app store.