2 din 2
2
iPad 2 cu iOS 9
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Si eu, si sotia avem iPad 2, eu cu 3g, ea fara. Merge superb iOS 9.1 si nu glumesc. Se comporta ca atunci cand le-am luat. Eu nu folosesc multitasking pe al meu, dar o singura chestie ma streseaza. Daca stau acasa pe wifi si plec apoi in deplasare, 3G-ul e neutilizabil pana la un restart al iPad-ului. Si asta e de la update-ul la 7. Nu i-am facut restore, de ce sa mananc ce nu trebuie, dar buba asta de care zic, s-a propagat la toate versiunile de sisteme.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Ai incercat Reset Network Settings ?

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Am și eu o întrebare: mi-a adus cineva un iPad 2 care are iOs 4.3 pe el și ar vrea un update. Încrezător, i-am spus să-l pună în iTunes și să facă upgrade la 9.1. Faza e că iTunes-ul întoarce eroarea nr. 9. Apple zice că, printre altele, ar putea fi cablul cu probleme(deși back-up-ul l-a făcut cum trebuie).  Am schimbat cablul cu altul și aceeași eroare o dă. Are careva vreo idee cum naiba pun 9.1 pe iPad-ul ăsta?

Mulțumesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cablu conectat direct intr-un port USB din spatele masinii - fara HUB-uri
Cablul e original Apple ? Am avut probleme mari cu cabluri chinezesti la update-uri.
If everything else fails - DFU mode (vezi să ai backup BUN la date și poze).

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
psergiu - 10 Decembrie 2015 10:53 PM

Cablu conectat direct intr-un port USB din spatele masinii - fara HUB-uri
Cablul e original Apple ? Am avut probleme mari cu cabluri chinezesti la update-uri.
If everything else fails - DFU mode (vezi să ai backup BUN la date și poze).

Ambele cabluri cu care am incercat sunt originale Apple.
Cablul a fost conectat intr-unul din cele doua porturi USB ale Macbook-ului meu si in porturi USB din spatele unor PC-uri de la serviciu. Am incercat sa fac update, update&restore; normal si DFU mode. Omul nu are nimic important pe el. Doar niste jocuri de-ale copilului dar pe care le poate trage din nou din app store.

Chiar nu mai am nicio idee

Semnătură 

2 din 2
2