Ia uite ce se întâmpla daca esti chinez: sute de aplicații infecte.
Și XcodeGhost ăla trece de GateKeeper pe OS X ? Chiar poți să adaugi lucruri - că presupun că n-au putut modifica binare - și să treci bine-mersi de GateKeeper ?
Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc Power Mac G5 Leopard AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G
Buna intrebare!
Hahaha, crezi ca are cineva in China activat GateKeeper??? Au destula cenzura si fara Apple.
MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”, Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)
Pe langa faptul ca mi se pare o optiune frustranta eu nu inteleg de ce si-ar pune cineva xcode luat din alta parte decat appstore, ca doar e gratis.
Mcintoshing…
Probabil servere locale,viteza de download externa.
Mai gaseam uneori cate ceva doar pe baidu,mergea downloadul de mai repede scriam eu in hex fisierul manual,de pe tastatura.
Ce zice Apple.
altero - 21 Septembrie 2015 08:48 PMBuna intrebare!
... care tocmai și-a primit răspunsul: http://arstechnica.com/security/2015/09/drop-dead-simple-exploit-completely-bypasses-macs-malware-gatekeeper/