Se vede ca watchOS nu e la fel de popular ca iOS. Inainte de lansarea iOS 9 aveam aproape toate aplicatiile actualizate pentru iOS 9. La watchOS 2 nu numai ca nu am primit actualizari inainte dar nici dupa lansare. Ma asteptam ca developerii sa isi actualizeze aplicatiile imediat si Apple sa le puna in ready for sale odata cu lansarea watchOS 2. Momentan, eu nu simt nicio diferenta pentru ca lucrul pe care-l asteptam cel mai mult (aplicatii native) nu e inca prezent pe ceasul meu.
Pai nu e mersul pe jos cel mai sanatos . Si Android si Microsoft au embedded numararea pasilor. Eu am Lumia dar cand apare si Microsoft band 2 o sa imi iau si una din alea . E chiar interesant la sfarsit de saptamana sa vezi cat ai mers pe jos, cat cu bicleta, cate calaorii ai ars, cat ai dormit, etc.
K-man - 23 Septembrie 2015 06:16 AM
ati observat ca cercul mijlociu (exercise) se umple mult mai repede? practic, daca doar merg pe strada se pune ca exercitiu.
cam asa imi ramane si mie, chiar mai mult. Si seara il pun in Battery reserve mode cand dorm si apoi il folosesc iar toata ziua si abia seara il pun la incarcat. Cam asa scot 2 zile de folosit
Am rezolvat-o. Avusesem pe el Watch OS 2 Beta 5 si cand a aparut update-ul oficial si l-am instalat, pare-se ca ceva nu a functionat cum trebuie.
Solutie, in caz ca se mai loveste cineva de aceasta problema: Unpair watch si pair din nou si setat ca new watch.
Acum il scot de la incarcat la 9 dimineata si seara pe la 1 are cam 30%