Dual display Macbook Pro, help
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.12.10

Am un macbook pro mid-2012 13” non retina si as dori sa conectez 2 display-uri si anume: monitorul pe care lucrez si care este deschis non stop si TV-ul pe care rulez filme. Exista posibilitatea de ale conecta ambele la acelasi port mini displayport? sau exista alta solutie pentru a scapa definitiv de problema schimbarii cablurilor HDMI atunci cand urmaresc un film la TV.

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 

am uitat sa mentionez, momentan sunt legat cu adaptor (mini displayport -> HDMI)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

MBP mid-2012 13’ are un port Thunderbolt.

Varianta thunderbolt display: înlănțuiești până la 2 displayuri Thunderbolt, evident nu e cazul la tine.

Varianta practică: Monitorul în continuare pe adaptorul hdmi ca și până acum iar TV-ul merge ca focu’ pe un AppleTV cu AirPlay.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am gasit un adaptor interesant, tv-ul pe Hdmi iar monitorul pe displayport :d
Sper sa functioneze

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sunt și eu foarte curios dacă merge mai mult de un singur port de ieșire simultan pe adaptorul ăla, și dacă da - dacă poți extinde ecranul pe cele două dispozitive atașate plus ecranul laptopului. Să ne zici și nouă.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu cred ca ai inteles ideea, eu nu voi folosi cele 2 display-uri simultan… cand vad un film pe tv, monitorul va fi inchis si invers (problema e ca nu suport sa tot schimb mufele intre ele), si nici macar nu cer neaparat extinderea ecranelor, ma multumesc si cu un mirror screen.

desi nu pare cea mai sfanta metoda, inca astept alte pareri de la voi grin

Maclean - 22 Septembrie 2015 01:49 PM

Sunt și eu foarte curios dacă merge mai mult de un singur port de ieșire simultan pe adaptorul ăla, și dacă da - dacă poți extinde ecranul pe cele două dispozitive atașate plus ecranul laptopului. Să ne zici și nouă.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ah bon, în scenariul ăsta merge foarte bine adaptorul, și probabil e cea mai bună și ieftină soluție.

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard