Nevrozel - Romanian Programmers
Opt-a = ă
Opt-q = â
Opt-s = ș
Opt-t = ț
Opt-i = î
Dacă mai apeși și Shift deodată cu ele - ai litere mari. ĂÂȘȚÎ
În rest totul este US Keyboard
Debifeaza Opt-Cmd-Space de la Spotlight Windows și bifeaz-o la Previous Keyboard Language
Singura problemă care o să o ai la început până te obișnuiești este că în viteza o să apeși Cmd în loc de Opt ... și pentru â asta are consecințe nedorite uneori
Păi vino cu alte propuneri pentru cum să scriem altfel la pagina începătorului. Pe mine atâta m-a dus capul.
Searchbox-ul să-l mute cine face web design-ul
Când - când hotărâm o structură cât de cât finală pentru prima pagină deoarce restructurările ulterioare pot fi dureroase (redenumire la zeci de pagini)
Cine:
1) Trebuie să se ofere
2) Trebuie să fie “de încredere” - ca tine de exemplu
Auch! Nu se poate redenumi o pagina? (automat de catre sistem, vreau sa zic)
Ah, dar stai putin, problema cu redenumirile nu vine din cauza ca denumim toate paginile “Ajutor-Nu_mai_iese_cd_ul” in loc de “Nu_mai_iese_cd_ul”
Am mai avea aceasta problema “dureroasa” daca am efectua aceasta schimbare? Ar fi si un pic mai flexibil.
Luni vreau să mă apuc să dau drumul la Wiki (și la prima grupă de editori)
Dacă mai are cineva de comentat/modificat ceva la structura de bază îl rog să o facă până atuncea că după aia e tardiv.
Totusi. Daca in loc de
Incepatori -> Mail
punem Mail_incepatori ca titlu.
Eu cred ca denumirile de articol ar trebui sa fie unice.
Parerea mea e ca asta ar fi un inconvenient mai mic decat sa le legam de o structura. In fine, utilizarea reala imi va confirma sau da in cap
Daca e de muncit si mutat articolele de la o categorie la alta, ofer suport
knockout - tocmai ai devinit primul membru al grupului Wiki Editors Citește sintaxa de Wiki si du-te și pune numele pe prima pagină cum ai zis tu făra să iasă nici o confuzie. Eventual adaugă și ce a mai propus lumea. Baftă
Se poate face o serie de articole referitoare la “creativitate multimedia” ? Ar fi necesara ? Ceva de genul :
-cum sa imi transfer pozele din camera mea foto?
-cum sa transfer imi transfer filmele de pe camera video miniDV ?
-cum sa imi fac un site ?