Thread revival, ca am adaugat ceva mic la Wiki si cu ocazia asta l-am vizitat pentru prima oara de mult timp.
Sincer nu mi se pare prea curat si “profesional” ca sa spun asa. Nu argumentez pentru un wiki pe un ton sec business-like, dar unele chestii chiar nu au sens si arata urat. Spre exemplu, puncte puncte puncte [...] prin descrierea capetelor de categorii. Apoi, chestii ce nu prea au sens de exemplu.
Programe de Office editoare de text profesionale, calcul tabelar, etc ... în loc de Microsoft Office:
Bun, in loc de Office, doar ca, mai jos, sa se ofere fix Office ca solutie. Acelasi lucru s-a intamplat si la Instant Messengers unde mi-am luat inima in dinti si am sters acea “explicatie” din moment ce spunea “in loc de Yahoo si MSN Messenger” iar in lista apareau ambele ...
Veti spune probabil “e o wikipedia deschisa tuturor editorilor” si aveti dreptate. Nu ma smiorcai aici ca un neputincios, imi expun doar un mic of ca sa aflu pareri, n-am vrut sa ma trezesc eu de pe nicaieri sa fac edit-uri cu care poate altii nu sunt de acord.