7 din 7
7
Wiki
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Un articol meserias in Wiki de-al lui mediaconvertor, despre “cum ne legam la net si-l facem sa mearga” smile.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 19 Ianuarie 2008 07:13 AM

Un articol meserias in Wiki de-al lui mediaconvertor, despre “cum ne legam la net si-l facem sa mearga” smile.

Da, excelent.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Administrator

Articol Wiki despre formatarea hardurilor.

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Thread revival, ca am adaugat ceva mic la Wiki si cu ocazia asta l-am vizitat pentru prima oara de mult timp.
Sincer nu mi se pare prea curat si “profesional” ca sa spun asa. Nu argumentez pentru un wiki pe un ton sec business-like, dar unele chestii chiar nu au sens si arata urat. Spre exemplu, puncte puncte puncte [...] prin descrierea capetelor de categorii. Apoi, chestii ce nu prea au sens de exemplu.

Programe de Office editoare de text profesionale, calcul tabelar, etc ... în loc de Microsoft Office:

Bun, in loc de Office, doar ca, mai jos, sa se ofere fix Office ca solutie. Acelasi lucru s-a intamplat si la Instant Messengers unde mi-am luat inima in dinti si am sters acea “explicatie” din moment ce spunea “in loc de Yahoo si MSN Messenger” iar in lista apareau ambele ...
Veti spune probabil “e o wikipedia deschisa tuturor editorilor” si aveti dreptate. Nu ma smiorcai aici ca un neputincios, imi expun doar un mic of ca sa aflu pareri, n-am vrut sa ma trezesc eu de pe nicaieri sa fac edit-uri cu care poate altii nu sunt de acord.

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cam ai dreptate, nu prea ne-am ocupat serios de Wiki, si e cam varza. Dar sper ca si util celor care se ratacesc pe acolo.

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

De la ultimul update “Quick Links” nu mai funcționează.
Am atașat imagini cu fișierul și eroarea.

În articolele care conțin imagini trebuie modificat: [[Image:————-]] în [[Imagine:————-]]
(din cauza localizării)

[ Modificat: 06 Octombrie 2008 03:05 PM de nvmarian ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Găsit rezolvarea: la “Quick Links” “[[Fișier:” trebuie scris “turcește” cu “ş” nu cu”ș”.

Semnătură 

7 din 7
7