Recomandare router RDS
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare,

Am instalat de la RDS de curind internet la 300Mb/s am un router de 150 Mb/s si mi-au spus sa imi cumpar altul mai performant ca asta limiteaza vitezele pa cablu si wifi.
Chestia e urmatoarea, vreau un router care stie PPOE pentru RDS sa fie gigabit pe cablu, sa mearga struna wifi si fara limitari din el la viteze,sa fie fiabil, si un pic de viitor gen ipv6 sau wifi ac daca va fi nevoie ma gindesc.
Nu vreau batai de cap cu resetare ca nu mai merge sau alteceva.Si sa nu sparg banca..
Ce imi puteti recomanda ?

Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12
PROFESIONALUNU - 26 Septembrie 2015 07:31 PM

Salutare,

Am instalat de la RDS de curind internet la 300Mb/s am un router de 150 Mb/s si mi-au spus sa imi cumpar altul mai performant ca asta limiteaza vitezele pa cablu si wifi.
Chestia e urmatoarea, vreau un router care stie PPOE pentru RDS sa fie gigabit pe cablu, sa mearga struna wifi si fara limitari din el la viteze,sa fie fiabil, si un pic de viitor gen ipv6 sau wifi ac daca va fi nevoie ma gindesc.
Nu vreau batai de cap cu resetare ca nu mai merge sau alteceva.Si sa nu sparg banca..

Cristian

Ieri am instalat si eu de la RDS Fiber 300. Mi-au spus ca routerul de la TP-Link pe care il aveam desi avea specificat ca merge pana la 300Mb/s nu este bun si am nevoie de un router Gigabit. Stand de vb cu baietii de la RDS care mi-au instalat fibra am aflat ca RDS ofera gratuit dar doar daca solicita clientul router Huawei Gigabit. Am vb si in 2 ore au venit si l-au instalat. Daca vrei poti suna la RDS sa le zici ca vrei un router. Modelul este Huawei HG8245H.

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Salut, unde asta? Eu am intrebat in Roman si mi-au spus ca de mult nu mai este valabila oferta….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12
Morfix333 - 27 Septembrie 2015 09:08 AM

Salut, unde asta? Eu am intrebat in Roman si mi-au spus ca de mult nu mai este valabila oferta….

Bucuresti

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.06.12

Salutare,

Cristian

Salut.

Eu mi-am luat din Iulie anul acesta, rooter-ul din link-ul de mai jos.

http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link-dual-band-ac750-archer-c2/pd/DBP2QBBBM/

Are tot ce vrei tu de la un rooter.
Eu sunt foarte multumit de el, il folosesc tot la un abonament de 300 Mb/s de la RDS si sunt super multumit de el.
Ca si device-uri pe care le conectez la el sunt un iPhone 5, iPad 4 si un MacBook Air Early 2014. Toate functioneaza excelent fara nicio problema sau intrerupere desi rooter-ul se afla la etajul 1.

Il recomand !

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
seek4code - 27 Septembrie 2015 07:16 PM

Salutare,

Cristian

Salut.

http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link-dual-band-ac750-archer-c2/pd/DBP2QBBBM/

Eu sunt foarte multumit de el, il folosesc tot la un abonament de 300 Mb/s de la RDS si sunt super multumit de el.
Ca si device-uri pe care le conectez la el sunt un iPhone 5, iPad 4 si un MacBook Air Early 2014. Toate functioneaza excelent fara nicio problema sau intrerupere desi rooter-ul se afla la etajul 1.

Il recomand !

Salut,

Ai cum sa faci o copiere de fisiere,wireless bineinteles,intre 2 macuri? Ma intereseaza viteza pe ac sa stiu daca merita efortul.

Multumesc.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.06.12
DoT - 28 Septembrie 2015 02:36 AM
seek4code - 27 Septembrie 2015 07:16 PM

Salutare,

Cristian

Salut.

Il recomand !

Salut,

Ai cum sa faci o copiere de fisiere,wireless bineinteles,intre 2 macuri? Ma intereseaza viteza pe ac sa stiu daca merita efortul.

Multumesc.

Salut.

Cand zici doua “macuri” te referi doar la laptop si desktop ?