Apple Music mergeeeeeee!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Azi dimineata am incercat sa activez iCloud Music Library pe telefon. A mers din prima, fara figuri, fara smecherii. Am adaugat un album la My Music, salvat offline. A mers perfect.

Acum am deschis Macul, activat iCML in iTunes, a mers fara probleme si a sincronizat imediat muzica salvata pe telefon.

Ai naibii, fix inainte de ultima zi de trial…. :)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.06.10

Intr-adevar, merge brici. Ma asteptam sa se intample asa, chiar inainte de terminarea perioadei trial, de aceea nici nu am reactivat Deezer.

Rock on!

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

Another Xmas miracle raspberry
Bine ca merge, ca eu imi reactivasem deja Deezer. Si o sa-l mai tin o luna, pana ma conving de “noua experienta” Apple Music.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

eu cautam pe ebay conturi deezer ieftine smile) dar n-am apucat sa cumpar ca mai aveam pana pe 6 oct apple music. acum ca merge, raman la ei.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Wow! Sa vedem ce stie Apple Music acum smile

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Stie cineva cum pot sa redenumesc un playlist? Nu gasesc nicaieri. Si nici Apple (precum Spotify) nu a adaugat optiunea de ordonare a playlisturilor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

S-a dezactivat, fir-ar…
S-a dezactivat de pe mac. inca mai merge pe iphone.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Fotograful Anonim - 29 Septembrie 2015 08:36 AM

Stie cineva cum pot sa redenumesc un playlist? Nu gasesc nicaieri. Si nici Apple (precum Spotify) nu a adaugat optiunea de ordonare a playlisturilor.

intri in playlist si ii dai edit

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
K-man - 29 Septembrie 2015 09:10 AM
Fotograful Anonim - 29 Septembrie 2015 08:36 AM

intri in playlist si ii dai edit

Mersi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Eu nu inteleg ce se intampla cu acest Apple Music. Ascultam Beats 1 cu scopul de a adauga melodii care-mi plac de la radio in playlisturile mele. Vine o melodie la un moment dat care este noua si nu exista optiunea de a da like sau a o adauga in playlist. Eu am banuit ca se intampla asta din 2 motive: e prea noua si inca nu e in catalog in mod oficial sau exista contract de exclusivitate inainte de lansarea oficiala.

Niciuna din aceste variante nu e adevarata. Am intrat pe Spotify si am gasit melodia imediat si gata de adaugat in playlist. WTF? Daca stie cineva (sau banuieste) de ce in Beats 1 uneori nu poti salva melodia sa-mi zica si mie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

Am și eu o nelămurire.
Am activat iCloud Music Library pe Mac. Funcționează fără probleme. Din 3800 de piese 430 au mers pe upload. Nu mi-au dispărut piese, nu s-au modificat artwork-urile. Dar, în momentul activării nu a apărut mesajul dacă vreau să “merge or replace this device’s library with the cloud library”! Contrar a ceea ce scrie pe site-ul Apple.
În schimb, când activez pe iPhone, îmi apare acest mesaj. Mi-am șters toată muzica care am avut-o pe iPhone, sincronizată de pe Mac. Nu prea multă, vreo două playlist-uri. Acuma nelămurirea mea e ce să aleg: merge sau replace?
Ce-mi recomandați? Din moment ce nu mai am muzică proprie pe iPhone are vreo importanță ce opțiune aleg din cele două?
Thanks!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Mi-am pregătit și eu niște albume offline pentru mâine în mașină. Să vedem, e ultima șansă pe care o dau Apple Music, de 4,99€/lună ascult radio-URI online de mă plictisesc și nici nu-mi rup mintea cu playlist-uri.

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

M-am chinuit sa-mi refac playlisturile, sa inteleg si eu ceva din acest serviciu dar nu sunt multumit. Lipseste un numar alarmant de melodii. :( Din aceste motive am oprit abonamentul. M-am bucurat tare ca am intrat si noi in rand cu lumea cu acest iCML dar degeaba ai serviciu fara continut. Pentru unii cu pretentii mai mici la muzica e perfect, pentru altii nu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

E bun, azi am avut in telefon toate piesele (marog, tot albumul) pe care le-am pus aseara. Mai am timp pana pe 5.10. smile

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Interesant e ca apare iTunes Match in iTunes pe Mac, desi da mesaj ca nu e disponibil in romania.
La fel pe idevice-uri, in tabul de Appstore account in settings da mesaj ca iTunes Match a expirat si trebuie renew din iTunes.
S-o fi pregatind ceva?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 

din toate tarile unde exista apple music, suntem singura care nu are itunes match! pana si burkina si turkmenistan au

https://support.apple.com/en-us/HT204956

‹‹ iOS 9.0.1      Jailbreak iOS 9 ››