Apple TV
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Salut,

Stie cineva cat de “in curand” (Conform istyle.ro) va ajunge si la noi AppleTV?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da-le un telefon.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Am cautat putin pe google si se pare ca nu citeste divx-uri. Foarte ciudat desi se specifica MPEG4.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 05.02.07

Baietii astia care se plictisesc au reusit sa ruleze soft-ul de pe Apple TV (o versiune modificata de Mac OS X) pe un macbook cu ajutorul unui stick USB. Incerc sa fac un download azi si maine la intalnirea de la Cluj, daca vine cineva cu un macbook, vom avea primul Apple TV din Romania :D raspberry

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Check this out: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/5123/P45/#47775
tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.02.07

Am fost eu cam ocupat in ultima saptamana si nu am citit forum-ul in fiecare zi, deci.. gresala mea.. dar asta nu inseamna ca nu putem incerca si noi maine wink Mersi altero

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.10.05

Citesc azi pe Engadget: http://www.engadget.com/2007/03/31/apple-tv-running-full-version-of-os-x/

Am cautat pe net, dar n-am gasit daca se poate upgrada memoria (are doar 256mb).  Stie careva vreun link?
Chiar si asa, la 300 de dolari, se pare ca ar fi cel mai ieftin mac pe piata, cu placa video mai buna decat a mini-ului.

Ce parere aveti?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.03.07

Refurbished ar trebui sa fie pe la 250$. M-am uitat pe apple.com si nu aveau deocamdata apple tv refurbished. Din video nu reiese foarte clar viteza sistemului, oricum la pretul asta clar merita sa mesteresti unul, ca doar garantia ai pierdut-o oricum fiind adus din state. Sau poate ca nu?

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Procesorul are doar un GHz, memoria zice-se ca s-ar putea inlocui dar n-a facut-o nimeni inca. Sa nu crezi ca instalarea Mac OS X se face asa, bagi DVDul si gata, nu de alta dar n-are DVD.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)