Pe mine ma multumeste el capitan,rulez pe un macbook pro mid 2012,cu 4gb ram si hdd stock,si pot spune ca se misca extraordinar…e super,doar disk utility-ul nu prea imi place da in rest,vad destul de des acel “spinning wheel”
Am o semi-problema si poate ma ajuta cineva cu o solutie…
As dori sa fac un Clean Instalation cu OS X El Capitan ....si nu reusesc sa gasesc nicaieri unde sunt fisierele Utorrent .
As dori cumva sa fac un back up la Utorrent , si sa pot face seed dupa ce reinstalez sistemul
Pana acum 2 zile , aveam setate doar ‘’ Location of downloaded files ‘’
Dar dupa ce am setat folderele si pentru ‘‘Location of torrents’’ , acele foldere sunt goale…
Am un bug ciudat, am tot incercat solutii din ce am gasit pe net (majoritatea erau de pe yosemite) dar nu reusesc sa rezolv problema.
In notification center nu mai imi apare nici un widget, e pur si simplu gol, s-a mai intalnit cineva de pe aici cu problema asta pe El Capitan?
Am avut si eu problema asta, cautand solutii pentru o alta problema, anume numai functioneaza nici un stick de internet.
Am gasit o “solutie”, dar s-a dovedit ca nu e functioneaza pentru stick-uri, dar mi-au aparut toate la notification.
1. Bootez in recovery mode
2. cind command terminal deazactivezi System Integrity Protection
crsutil disable
3. rebootez in sistem normal
4. te intorci din nou la recovery pui la loc:
Pe un mini Server 2010 am un SSD de 60GB, un HDD de 500 GB și un SD card de 32GB
In general pe SSd unde este și Căpitanul, am mereu 8-9 GB free, documentele tinândule pe celelalte medii de stocare.
La vreo 2-3 ore de cand am inceput sa lucrez, Căpitanul mă anunță că nu mai am loc si șă mai șterg diverse. Verific pe SSD și intr-adevar mai răân cu 50-60 MB free (cam capacitatea vechiului meu LC II)
Ce dracu ii umple SSD-ul în așa hal încât să mă blocheze.
Pe un mini Server 2010 am un SSD de 60GB, un HDD de 500 GB și un SD card de 32GB
In general pe SSd unde este și Căpitanul, am mereu 8-9 GB free, documentele tinândule pe celelalte medii de stocare.
La vreo 2-3 ore de cand am inceput sa lucrez, Căpitanul mă anunță că nu mai am loc si șă mai șterg diverse. Verific pe SSD și intr-adevar mai răân cu 50-60 MB free (cam capacitatea vechiului meu LC II)
Ce dracu ii umple SSD-ul în așa hal încât să mă blocheze.
După restart e ca și nou.
TNKS!
Ma gandesc ca e time machine backup-ul (care se face pe discul intern daca nu are unul extern). Opreste aceasta functie si vezi ce se intampla.
Am un bug ciudat, am tot incercat solutii din ce am gasit pe net (majoritatea erau de pe yosemite) dar nu reusesc sa rezolv problema.
In notification center nu mai imi apare nici un widget, e pur si simplu gol, s-a mai intalnit cineva de pe aici cu problema asta pe El Capitan?
Am avut si eu problema asta, cautand solutii pentru o alta problema, anume numai functioneaza nici un stick de internet.
Am gasit o “solutie”, dar s-a dovedit ca nu e functioneaza pentru stick-uri, dar mi-au aparut toate la notification.
1. Bootez in recovery mode
2. cind command terminal deazactivezi System Integrity Protection
crsutil disable
3. rebootez in sistem normal
4. te intorci din nou la recovery pui la loc:
crsutil enable
5. reboot normal
Si ar trebui sa fie ok notification
Bafta
Hm imi zice command not found
Am citit pe net ca tre sa am Recovery Partition salvat pe un disk local ca sa recunoasca comanda asta.
O sa mai incerc in weekend cand ajung acasa, am un proiect important la care lucrez si vreau sa fac backup inainte.
Prodigy - 16 Noiembrie 2015 09:34 AM
cautand solutii pentru o alta problema, anume numai functioneaza nici un stick de internet.
Am si eu problema asta, daca gasesti o solutie poate ma ajuti si pe mine xD
Gata, pastrez Căpitanu: update-ul de azi al xtrafinder rezolva si redimensionarea automata a coloanelor.
(Da, cu schilodirea SIP, dar cum am trait fara SIP pana acum…)