Imi pare rau ca nu merge xtrafinder (sau totalfinder) pentru functii gen folders on top, maximize sau cut/paste. La safari foloseam safaristand (pentru a face tab-urile toate la aceeasi latime, ca in chrome) si nu mai merge. iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.
Imi pare rau ca nu merge xtrafinder (sau totalfinder) pentru functii gen folders on top, maximize sau cut/paste. La safari foloseam safaristand (pentru a face tab-urile toate la aceeasi latime, ca in chrome) si nu mai merge. iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.
iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.
La mine s-au aranjat cum am vrut eu, se aranjeaza in ordinea pe care le alegi din applicatia iStat Menus
La mine nu merge de exemplu sa pun data/ora langa simbolul de la spotlight (cat mai in dreapta). Pe yosemite mergea.
Din cate stiu iconitele third party le poti aranja prin menubar doar cu o aplicatie gen bartender, restul le poti muta cu cmd apasat.
Cum mutai inainte iconitele din istat menus?
1. DiskMaker a scos o varinata noua DiskMaker X5 special pentru a face stick Boot-abil
2. ATENȚIE: Dropbox nu funcționează cu ”El Căpitanul”
restul… mai vedem
P.S.
De dat jos si acasa si la birou cam in 20 de minute…
2. ATENȚIE: Dropbox nu funcționează cu ”El Căpitanul”
restul… mai vedem
Cred că e un caz particular. Tocmai ce l-am instalat pe domnul Căpitan pe computerul de la muncă și Dropbox funcționează brici, ba chiar folosesc și Dropbox Encore ca să am acces la două instanțe ale programului în același timp. N-am întâlnit încă programe care să nu funcționeze dar ce-i drept nici nu le-am încercat pe toate încă.
Amu cinstiti sa fiu, la instalare mi-a aparut o lista cu programe incompatibile, si acolo singurul care aparea era Dropbox.
Aseara la 00.15 nu am mai incercat acasa daca merge sau nu, iar la birou inca n-am instalat ca mi-e frica, deoarece sunt dependet de dropbox
Merge Generalu’ fain de tot. Am gasit si solutie la MenuMeters care nu dorea. Un baiat istet a facut neste modificari in codul sursa si acum functioneaza.
Oare pentru mac-urile mai vechi de 2012, avand in vedere ca nu au “metal”, se va simtii vreo diferenta ? Sincer am late 2011, SSD, 4 gm Ram, si uneori, agata UI-ul in diverse situatii…