2 din 10
2
OS X 10.11 El Capitan
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.03.15

Imi pare rau ca nu merge xtrafinder (sau totalfinder) pentru functii gen folders on top,  maximize sau cut/paste. La safari foloseam safaristand (pentru a face tab-urile toate la aceeasi latime, ca in chrome) si nu mai merge. iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

totul ok si aici.
interesanta alegerea GUI pentru installer-ul de dupa primul restart: absenta, doar alb pe negru…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
proxxy - 30 Septembrie 2015 09:14 PM

iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.

La mine s-au aranjat cum am vrut eu, se aranjeaza in ordinea pe care le alegi din applicatia iStat Menus

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Atentie cine foloseste plugin-uri de Photoshop!!! Google Nik si Topaz inca nu merg. Asteptati update la pluginuri.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Imi pare rau ca nu merge xtrafinder (sau totalfinder) pentru functii gen folders on top,  maximize sau cut/paste. La safari foloseam safaristand (pentru a face tab-urile toate la aceeasi latime, ca in chrome) si nu mai merge. iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.

Ouch. Atunci nu ma grăbesc.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.03.15
bogdi_N - 30 Septembrie 2015 11:27 PM

iStatmenus nu e 100% compatibil, nu merg aranjate intr-o anumita ordine informatiile din bara. In rest merge bine.

La mine s-au aranjat cum am vrut eu, se aranjeaza in ordinea pe care le alegi din applicatia iStat Menus

La mine nu merge de exemplu sa pun data/ora langa simbolul de la spotlight (cat mai in dreapta). Pe yosemite mergea.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
proxxy - 01 Octombrie 2015 07:54 AM
bogdi_N - 30 Septembrie 2015 11:27 PM

La mine nu merge de exemplu sa pun data/ora langa simbolul de la spotlight (cat mai in dreapta). Pe yosemite mergea.

Din cate stiu iconitele third party le poti aranja prin menubar doar cu o aplicatie gen bartender, restul le poti muta cu cmd apasat.
Cum mutai inainte iconitele din istat menus?

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

1. DiskMaker a scos o varinata noua DiskMaker X5 special pentru a face stick Boot-abil
2. ATENȚIE: Dropbox nu funcționează cu ”El Căpitanul”
restul… mai vedem

P.S.
De dat jos si acasa si la birou cam in 20 de minute…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07
interesantul - 01 Octombrie 2015 08:27 AM

2. ATENȚIE: Dropbox nu funcționează cu ”El Căpitanul”
restul… mai vedem

Cred că e un caz particular. Tocmai ce l-am instalat pe domnul Căpitan pe computerul de la muncă și Dropbox funcționează brici, ba chiar folosesc și Dropbox Encore ca să am acces la două instanțe ale programului în același timp. N-am întâlnit încă programe care să nu funcționeze dar ce-i drept nici nu le-am încercat pe toate încă.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Amu cinstiti sa fiu, la instalare mi-a aparut o lista cu programe incompatibile, si acolo singurul care aparea era Dropbox.
Aseara la 00.15 nu am mai incercat acasa daca merge sau nu, iar la birou inca n-am instalat ca mi-e frica, deoarece sunt dependet de dropbox

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

dropbox merge bine, poate trebuie sa updatati programul?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Merge Generalu’ fain de tot. Am gasit si solutie la MenuMeters care nu dorea. Un baiat istet a facut neste modificari in codul sursa si acum functioneaza.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Split View mi-ar fi placut sa fie compatibil si cu alte aplicatii non-apple.
Skype au lansat update pentru split view.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12

Oare pentru mac-urile mai vechi de 2012, avand in vedere ca nu au “metal”, se va simtii vreo diferenta ? Sincer am late 2011, SSD, 4 gm Ram, si uneori, agata UI-ul in diverse situatii…

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Îți răspund de pe un Mini 2009: eu n-am văzut să agațe UI-ul. E drept, am 8 GB Ram și SSD.  Lasă-l după update să-și facă indexările vreo juma’ de oră.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

2 din 10
2