SIngura chestie care imi lipseste in Capitan e xtraFinder. Pe pagina lui spune ca merge cu 10.11, dar nu-i asa.
Stie cineva vreo alternativa? Vreau Automatically adjust width of columns si Legacy label.
SIngura chestie care imi lipseste in Capitan e xtraFinder. Pe pagina lui spune ca merge cu 10.11, dar nu-i asa.
Stie cineva vreo alternativa? Vreau Automatically adjust width of columns si Legacy label.
Exact de asta nu am instalat si eu. Insa, aseara un amic mi-a zis ca merge. Nu am vazut cu ochii mei dar sunt reticent in continuare.
Update for OSX 10.11 is in progress.
Current state:
- Folders on top - not work, postpone until final OSX 10.11.
- Dark background - in progress
- Tabs - not tested
- Transparent window - not tested
Everything else work.
Exact de asta nu am instalat si eu. Insa, aseara un amic mi-a zis ca merge. Nu am vazut cu ochii mei dar sunt reticent in continuare.
Eu mi-am cumparat TotalFinder. Si merge foarte bine. Acum intrebarea e, e mai bun XtraFinder?
Se poate instala si pe pe OS X El Capitan, doar trebuie sa activezi ceva din dos, in restul e ok. Deocamda trebuie testat live, si apoi vedem ce probleme mai pot sa apara. Eu pe laptopul personal nu am reusit sa imi istalez OS X El Capitan.
Pana la urma l-am instalat aseara. In afara de xtrafinder chiar nu am avut probleme. Imediat te lovește faptul ca e rapid. Animații rapide si fara sacadari, scroll fara sacadat (singura situație in care sacadează e intr-un folder cu mii de te foldere, care mergea fara probleme pe SL), mission control rapid. Sa nu mai vorbim de preview care are acum animație cand apeși tasta spațiu. Însă in colțul stânga sus are un glitch grafic. Eu nu folosesc aplicațiile in full screen si better touch tool a preluat controlul butonului verde pentru maximize window deci nu am testat split view. Nu lucrez niciodata asa. Fiecare aplicatie cu desktopul ei, eventual.
Per ansamblu, e tot ce trebuia sa fie Yosemite. Asa cum iOS9 e tot ce trebuia sa fie iOS 8 si watch OS 2 ce trebuia sa fie watch OS 1.
Totalfinder pe site-ul lor se lauda ca merge pe El Capitan, cu Sistem Integrity Protection dezactivat din recovery. Xtrafinder posibil sa mearga dar nu a mai fost actualizat de prin iulie, cand mergea partial pe El Capitan. Xtrafinder are avantajul ca e gratuit si are mai multe optiuni, totalfinder e 20$ parca.
Yosemite a introdus o noua interfata, multe lucruri noi, nici nu avea cum sa fie perfect. El capitan pentru yosemite este ca snow leopard pentru leopard sau ios 8/9 pentru ios 7. Aproape nimic nou, dar mai rapid si mai stabil (cel putin teoretic).
Am instalat El Capitan pe iMac-ul din semnatura. Se misca mult mai bine decat Yosemite. Nu am avut probleme in a instala si folosi:
VLC, smcFanControl, Keka si Transmission.
De asemenea nu am remarcat probleme in conectarea prim SMB la echipamentele de prin retea.
Atenție la al treilea beta al 10.11.1!
Au dezactivat controlul luminozității pentru 30’ Apple Cinema Display. Nici butoanele +/- de pe muchia monitorului nu mai funcționează. Ecranul stă cu brightness-ul la 0.
Sper să fie o problemă trecătoare.