4 din 10
4
OS X 10.11 El Capitan
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

SIngura chestie care imi lipseste in Capitan e xtraFinder. Pe pagina lui spune ca merge cu 10.11, dar nu-i asa.
Stie cineva vreo alternativa? Vreau Automatically adjust width of columns si Legacy label.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
altero - 02 Octombrie 2015 10:05 AM

SIngura chestie care imi lipseste in Capitan e xtraFinder. Pe pagina lui spune ca merge cu 10.11, dar nu-i asa.
Stie cineva vreo alternativa? Vreau Automatically adjust width of columns si Legacy label.

Exact de asta nu am instalat si eu. Insa, aseara un amic mi-a zis ca merge. Nu am vazut cu ochii mei dar sunt reticent in continuare.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member

Pe 11 iulie 2015:

Update for OSX 10.11 is in progress.
Current state:
- Folders on top - not work, postpone until final OSX 10.11.
- Dark background - in progress
- Tabs - not tested
- Transparent window - not tested
Everything else work.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, am vazut ca unora le merge dupa dezactivarea SIP, dar nu tuturor. Sa vedem, poate gaseste vreo solutie in update-ul urmator.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

Merita sa fac update de la Snow Leopard pe un MBP mid 2010 (C2D 2.4 8GB RAM si SSD)? Nu mai lucrez cu el, e folosit light.. Ce ziceti?

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator

Merita. Inclusiv sa lucrezi cu el, e scula buna.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

Multumesc, hai ca ii fac smile

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
warp - 02 Octombrie 2015 04:50 PM

Multumesc, hai ca ii fac smile

e moca updateul si pentru cei cu snow lepoard?

eu stiu ca am platit pentru lion..

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

De la mavericks incoace toate au fost moca

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.09.08

Nu pot instala… ceva pareri?

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.09.08
Fotograful Anonim - 02 Octombrie 2015 10:29 AM
altero - 02 Octombrie 2015 10:05 AM

Exact de asta nu am instalat si eu. Insa, aseara un amic mi-a zis ca merge. Nu am vazut cu ochii mei dar sunt reticent in continuare.

Eu mi-am cumparat TotalFinder. Si merge foarte bine. Acum intrebarea e, e mai bun XtraFinder?
Se poate instala si pe pe OS X El Capitan, doar trebuie sa activezi ceva din dos, in restul e ok. Deocamda trebuie testat live, si apoi vedem ce probleme mai pot sa apara. Eu pe laptopul personal nu am reusit sa imi istalez OS X El Capitan.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member

Pana la urma l-am instalat aseara. In afara de xtrafinder chiar nu am avut probleme. Imediat te lovește faptul ca e rapid. Animații rapide si fara sacadari, scroll fara sacadat (singura situație in care sacadează e intr-un folder cu mii de te foldere, care mergea fara probleme pe SL), mission control rapid. Sa nu mai vorbim de preview care are acum animație cand apeși tasta spațiu. Însă in colțul stânga sus are un glitch grafic. Eu nu folosesc aplicațiile in full screen si better touch tool a preluat controlul butonului verde pentru maximize window deci nu am testat split view. Nu lucrez niciodata asa. Fiecare aplicatie cu desktopul ei, eventual.

Per ansamblu, e tot ce trebuia sa fie Yosemite. Asa cum iOS9 e tot ce trebuia sa fie iOS 8 si watch OS 2 ce trebuia sa fie watch OS 1.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.03.15

Totalfinder pe site-ul lor se lauda ca merge pe El Capitan, cu Sistem Integrity Protection dezactivat din recovery. Xtrafinder posibil sa mearga dar nu a mai fost actualizat de prin iulie, cand mergea partial pe El Capitan. Xtrafinder are avantajul ca e gratuit si are mai multe optiuni, totalfinder e 20$ parca.
Yosemite a introdus o noua interfata, multe lucruri noi, nici nu avea cum sa fie perfect. El capitan pentru yosemite este ca snow leopard pentru leopard sau ios 8/9 pentru ios 7. Aproape nimic nou, dar mai rapid si mai stabil (cel putin teoretic).

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 20.07.10

Am instalat El Capitan pe iMac-ul din semnatura. Se misca mult mai bine decat Yosemite. Nu am avut probleme in a instala si folosi:
VLC, smcFanControl, Keka si Transmission.
De asemenea nu am remarcat probleme in conectarea prim SMB la echipamentele de prin retea.

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Atenție la al treilea beta al 10.11.1!
Au dezactivat controlul luminozității pentru 30’ Apple Cinema Display. Nici butoanele +/- de pe muchia monitorului nu mai funcționează. Ecranul stă cu brightness-ul la 0.
Sper să fie o problemă trecătoare.

4 din 10
4