1 din 2
1
dezinstalare !
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

salut,

As vrea sa stiu cum dezinstalez un soft de pe un mac ?
Am un yahoo messenger si un adoe care merge foarte prost ...se cam inchide fara sa ma intrebe.

mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Ai incercat cu AppZapper ? Este foarte folositor.

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

trage aplicatia in cos, goleste = gata!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si asta ar fi tot ? dai un delete si selavi ?
nu ramane nimic pe hard ?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

doar o mica zgarietura pe platanul hdd-ului, in locul unde era softul. dar nu-ti face griji, e ok se va astupa cu informatiile de la un alt soft.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05
szasz - 15 Martie 2007 03:24 AM

Registri si dll-uri nu exista daca asta voiai sa stii.

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Aruncând aplicația la gunoi ramân doar preferințele de la aplicație în home-ul userului tău așa că dacă mai târziu reinstalezi aplicația, o să ai placuta surpriză că e gata configurată smile
Aplicațiile gen AppZapper încearcă să caute și să ștreargă și orice urmă de fisier de configurare - ca și cum n-a fost niciodată acolo.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Si mai poti, atunci cind arunci la cos si stergi, sa-i dai secure erase, ca sa nu-l mai vada nimeni!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
iaru - 15 Martie 2007 04:37 AM

Si mai poti, atunci cind arunci la cos si stergi, sa-i dai secure erase, ca sa nu-l mai vada nimeni!

Bai, fratilor, de ce nu-mi mai pot edita postul? Uite, acum am vazut, omul degeaba dezinstaleaza Messengerul – ii ramine preferinta, asa ca, la reinstalare, tot prost ii va merge.
Deci: pentru instalatiile care merg prost, e suficient sa arunci preferintele: .plist-urile, usor de gasit in Users/numele tau/Library/Preferences. Dai plisturile la cos si relansezi aplicatia: va fi ca noua!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu se mai pot edita posturile, pentru ca Expression Engine nu permite (sau nu ne-am bunghit noi cum) sa fie editabile doar un scurt timp dupa postare, cum e la Apple de exemplu. Am spus si in regulament ca posturile vor fi ori “putin editabile”, ori deloc. E mai sanatos asa.

szasz, vezi ca sunt unele aplicatii mari care au dezinstaller sau instructiuni speciale. Parca ziceai ceva de Adobe? Ala trebuie sters conform indicatiilor lor.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szasz - 15 Martie 2007 03:24 AM

Ca să fie totul cușer, șterge și preferințele locate în /users/loggedin user/Library/Preferences (le găsești după nume precum com.apple.mail.plist etc)
Unele aplicații (foarte puține), au uninstaller, dacă pun fișiere în locuri invizibile.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mersi, pt raspunsuri…!
Pt adobe ma uit daca are ceva instructiuni de dezinstalare.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 15 Martie 2007 05:21 AM

Nu se mai pot edita posturile, pentru ca Expression Engine nu permite (sau nu ne-am bunghit noi cum) sa fie editabile doar un scurt timp dupa postare, cum e la Apple de exemplu. Am spus si in regulament ca posturile vor fi ori “putin editabile”, ori deloc. E mai sanatos asa.

szasz, vezi ca sunt unele aplicatii mari care au dezinstaller sau instructiuni speciale. Parca ziceai ceva de Adobe? Ala trebuie sters conform indicatiilor lor.

Pînă zilele trecute se puteau edita, chiar la zile după scriere, acuma văd că nu se mai poate nici imediat după. La naiba, trebuie să fiu atent la greșeli!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda si eu la fel ...patesc ..cand dau post vad ca kkt am o greseala…..acum gioco di mano…ca nu mai ai ce face !

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Adobe are instrucţiuni speciale de dezinstalare si valabile ptr fiecare aplicaţie în parte. În rest, doar la FreeHand şi la Dave am gasit până acum probleme de dezinstalare mai speciale. Restul se pot dezinstala cum a zis dacu, le arunci şi gata. Mac Os nu e cretin ca Windows-ul să fii cu ochii în patru când dezinstalezi ceva.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Apropo de AppZapper si dezinstalare totala a softurilor, am gasit ceva interesant ( si free ! ): http://www.eagle-of-liberty.com/uapp/index_en.php

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

1 din 2
1

‹‹ DVD Ripper 4.0      daemon exista pe mac? ››