Aruncând aplicația la gunoi ramân doar preferințele de la aplicație în home-ul userului tău așa că dacă mai târziu reinstalezi aplicația, o să ai placuta surpriză că e gata configurată
Aplicațiile gen AppZapper încearcă să caute și să ștreargă și orice urmă de fisier de configurare - ca și cum n-a fost niciodată acolo.
Si mai poti, atunci cind arunci la cos si stergi, sa-i dai secure erase, ca sa nu-l mai vada nimeni!
Bai, fratilor, de ce nu-mi mai pot edita postul? Uite, acum am vazut, omul degeaba dezinstaleaza Messengerul – ii ramine preferinta, asa ca, la reinstalare, tot prost ii va merge.
Deci: pentru instalatiile care merg prost, e suficient sa arunci preferintele: .plist-urile, usor de gasit in Users/numele tau/Library/Preferences. Dai plisturile la cos si relansezi aplicatia: va fi ca noua!
Nu se mai pot edita posturile, pentru ca Expression Engine nu permite (sau nu ne-am bunghit noi cum) sa fie editabile doar un scurt timp dupa postare, cum e la Apple de exemplu. Am spus si in regulament ca posturile vor fi ori “putin editabile”, ori deloc. E mai sanatos asa.
szasz, vezi ca sunt unele aplicatii mari care au dezinstaller sau instructiuni speciale. Parca ziceai ceva de Adobe? Ala trebuie sters conform indicatiilor lor.
si asta ar fi tot ? dai un delete si selavi ?
nu ramane nimic pe hard ?
Ca să fie totul cușer, șterge și preferințele locate în /users/loggedin user/Library/Preferences (le găsești după nume precum com.apple.mail.plist etc)
Unele aplicații (foarte puține), au uninstaller, dacă pun fișiere în locuri invizibile.
Nu se mai pot edita posturile, pentru ca Expression Engine nu permite (sau nu ne-am bunghit noi cum) sa fie editabile doar un scurt timp dupa postare, cum e la Apple de exemplu. Am spus si in regulament ca posturile vor fi ori “putin editabile”, ori deloc. E mai sanatos asa.
szasz, vezi ca sunt unele aplicatii mari care au dezinstaller sau instructiuni speciale. Parca ziceai ceva de Adobe? Ala trebuie sters conform indicatiilor lor.
Pînă zilele trecute se puteau edita, chiar la zile după scriere, acuma văd că nu se mai poate nici imediat după. La naiba, trebuie să fiu atent la greșeli!
Adobe are instrucţiuni speciale de dezinstalare si valabile ptr fiecare aplicaţie în parte. În rest, doar la FreeHand şi la Dave am gasit până acum probleme de dezinstalare mai speciale. Restul se pot dezinstala cum a zis dacu, le arunci şi gata. Mac Os nu e cretin ca Windows-ul să fii cu ochii în patru când dezinstalezi ceva.