Salut,
Ce ziceti de lansarea de pe 6 octombrie. Clar 950, Surface pro 4, surface book atac direct la produsele apple. Inainte de a-mi sarii toti in cap ca scriu pe forum de fani apple, discut aici doar despre concurenta . Ca fapt divers am trecut intamplator la Lumia 930 intre 2 iPhone-uri credeam eu. Anul asta chiar nu mai sunt interest de iPhone, mai ales ca l-au scumpit cu 70 de euro. Astept sa imi vina Microsft band 2. Sotia si-a luat apple watch sport. Eu nu am fost convins. Deja am renuntat la iMac pentru un pc custom, am renuntat la iPhone pentru Lumia 930, 950 cred ca e chiar tare. iPad momentan nu are concurenta si nu intentionez sa il schimb. Prin Irlanda si UK am inceput sa vad din ce in ce mai multe Surface.
1. Clar Microsoft si-a pierdut avantul in anii 2005-2012 pe piata de consumer. Pe business inca face bine
2. In ultimul an am vazut ceva produse dragute de la ei. Faptul ca produc soft gratis pentru iOS si Android nu poate fi decat benefic
3. Ma bucur pentru concurenta si ma bucur de produsele inovatoare, deschise si accesibile. Apple se tot indeparteaza usor de cele 3 mai ales de deschise si accesibile.
Mai au pana sa devina periculosi pentru Apple, dar ma bucur ca nu s-au lasta. Asa si Apple va trebui sa inoveze mai mult nu sa dea inovatii cu lingurita. http://www.microsoft.com/october2015event/en-us/live-event
Chiar aș vrea să văd concurență la Apple. Cu un privacy policy comparabil, cu produse și ecosistem adresate consumatorilor, nu corporațiilor.
Cu software mult mai robust și fără prea multe briz-brizuri, cu hardware mai ieftin, mai din topor dar fiabil și rezistent. Soviet style.
In business trebuie doar sa mearga si sa fie ieftin, nu conteaza ca merge prost, cam asta ar fi explicatia. La mine la servici ni se da macmini, ca doar am nevoie, si tastaturi si mousi din anii 2000, nu cred ca costa mai mult de 30lei. Iti dai seama ca am venit cu ale mele de acasa, altfel nu pot lucra.
Am folosit telefoane lumia vreo 2 ani, no thanks never again. Windows am la lucru, si imi mananca toti nervii zilnic.
E bine ce incearca microsoft sa faca, din pacate incearca si nu le prea iese, applicatiile de windows phone sunt jalnice, pe vremea cand foloseam lumia au scos suita office 360 mai intai pe iOS si android, cu cateva luni inainte sa le ofere si utilizatorilor de windows phome. Outlook si one notes se sincroniza cu aplicatiile de mac, dar nu cu cele de pc. sa nu mai vorbesc de xbox music si de faptul ca nu aveai cum sa-ti faci playlist-uri de pe telefon, si exemple mai am dar nu vreau sa va plictisesc cu un mesaj prea lung.
Probabil toate astea le-au imbunatatit cu windows 10, dar am incercat 2 ani si am avut o experienta mizerabila.
Am folosit telefoane lumia vreo 2 ani, no thanks never again. Windows am la lucru, si imi mananca toti nervii zilnic.
E bine ce incearca microsoft sa faca, din pacate incearca si nu le prea iese, applicatiile de windows phone sunt jalnice, pe vremea cand foloseam lumia au scos suita office 360 mai intai pe iOS si android, cu cateva luni inainte sa le ofere si utilizatorilor de windows phome. Outlook si one notes se sincroniza cu aplicatiile de mac, dar nu cu cele de pc. sa nu mai vorbesc de xbox music si de faptul ca nu aveai cum sa-ti faci playlist-uri de pe telefon, si exemple mai am dar nu vreau sa va plictisesc cu un mesaj prea lung.
Probabil toate astea le-au imbunatatit cu windows 10, dar am incercat 2 ani si am avut o experienta mizerabila.
Evident nu poti compara orice Lumia cu IPhone. 930-ul m-a costat 350 Euro IPhone 6 800 €. Face iPhone de 2 ori mia bine, nu . La aplicatii intradevar lipsa mare noroc cu multe site-uri cu versiune touch. Oricum ma bucur ca nu s-au lasat, nu au aruncat prosopul. Aparent lansarea de surface 4 si book merge bine, desi nu se bucura de acelasi zgomot in piata cu lansarile Apple se pare ca nu mai iau preordere.
Faza cu continuum pare cool, sa vedem si in viata de zi cu zi . Nu inteleg de ce este asa de scump docking station-ul. Asteptam sa treaca sarbatoriile si vom vedea review-uri. Pacat ca nu au un competitor si pentru iPad.
Sunt curios sa pun mana pe o tablet de la amazon de 49 £ . Am sa iau una de test si daca e ok le dau parintilor si socrilor. Am tot asteptat sa se ieftineasca mini 2 dar vad ca tot intarzie.
De cate ori ajung in tara au laptopurile praf. Si nu ca ar fi Windows prost, userul din spate e de vina. Sper pe tablet sa fie mai feriti de scam-uri.
930-ul m-a costat 350 Euro IPhone 6 800 €. Face iPhone de 2 ori mia bine, nu . La aplicatii intradevar lipsa mare
Nu stiu cum folosesti tu telefonul, dar eu il folosesc prin aplicatii, iar la asta ecosistemul windows e in urma rau rau de tot, si sa accesezi youtube prin browser mi se pare inacceptabil, Sa nu mai zic de aplicatiile create de microsoft care primesc update pentru iOS si android inaintea aplicatiilor de windows phone. Momentan mai degraba as trece pe android decat sa ma intorc la windows phone.