2 din 2
2
Tastatura, trackpad si mousi noi
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
bogdi_N - 16 Octombrie 2015 10:16 AM

Mie nu mi se pare un dezavantaj, in 2 minute il incarca cat sa te tina toata ziua, ce vreti mai mult?
Era mai misto daca se incarca wireless de pe un mousepad, asta poate la magic mouse 3

E urât modul de alimentare la maus. Cum să-l ții pe-o parte ca să-l încarci?!  big surprise

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
akbar - 16 Octombrie 2015 10:36 AM

Mie nu mi se pare un dezavantaj, in 2 minute il incarca cat sa te tina toata ziua, ce vreti mai mult?
Era mai misto daca se incarca wireless de pe un mousepad, asta poate la magic mouse 3

E urât modul de alimentare la maus. Cum să-l ții pe-o parte ca să-l încarci?!  big surprise

Da, e urat, dar in 2 minute cat te duci sa bei si tu niste apa s-a incarcat cat sa te tina 9 ore. Deci nu e o problema. Dupa ce ti-ai terminat munca il pui la incarcat si gata.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
Fotograful Anonim - 16 Octombrie 2015 12:20 PM
akbar - 16 Octombrie 2015 10:36 AM

Da, e urat, dar in 2 minute cat te duci sa bei si tu niste apa s-a incarcat cat sa te tina 9 ore. Deci nu e o problema. Dupa ce ti-ai terminat munca il pui la incarcat si gata.

Păi cui îi place, 89€ ar putea părea chiar un chilipir.  cool cheese

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Da, mouse cu pauza de apa/aer inclusa… Asta inseamna sa gandesti diferit.
Cat despre faptul ca-mi indica osx cata baterie mai am… pff, da eu n-am alta treaba mai buna de facut decat sa verific acolo? Eu vreau cand imi spune ca sunt pe duca(ma mai tine vreo juma de ora de cand apare alerta) sa pun cablu si sa-mi continui treaba. 2 min nu e o tragedie dar e penibil. Iar cand bateriile o sa te tina 5 zile in total alea 9 ore o sa devina 2h. Sunt unele joburi in care nu ai 2 min cateodata
Nu m-am prins niciodata daca usb-u mai are curent cand macu e in sleep

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
.ral:cr - 17 Octombrie 2015 02:23 PM

Nu m-am prins niciodata daca usb-u mai are curent cand macu e in sleep

Are, aifonu-l încarc de la MacMini în sleep.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 21.02.16

Eu am trackingul si mousul, pentru mine sunt f ok.
Daca are cineva o tastatura noua rog PM.

2 din 2
2