Nu se mai pot edita posturile, pentru ca Expression Engine nu permite (sau nu ne-am bunghit noi cum) sa fie editabile doar un scurt timp dupa postare, cum e la Apple de exemplu. Am spus si in regulament ca posturile vor fi ori “putin editabile”, ori deloc. E mai sanatos asa.
nu poti edita nici in primele 15 secunde. vorba aia e buna, dar totusi mai bine modifici mai tarziu decat niciodata nu? ar trebui bagata la loc cu siguranta.
- mesajele postate în orice secțiune a forumului vor putea fi editabile maxim 15 minute de la trimiterea lor, daca condițiile tehnice o permit. În caz contrar, mesajele vor fi read only de la postarea lor. Recitiți și corectați mesajul și folosiți funcția de Preview Post înainte de a posta!
Daca stie cineva cum se activeaza in EE editarea doar pentru un timp limitat, e rugat sa dea measaj!
Sint doua situatii: cind il editezi INAINTE sa raspunda altcineva (si atunci ar trebui nici sa nu apara ca re-editat) si dupa ce a postat altcineva. Acolo nu mai stiu.
Și pe mine mă enerveaza lipsa butonului de Edit - fac greșeli gramaticale și râde lumea de mine după aia și nu mă pot corecta :(
Dar conform regulamentului - până nu-mi iese pasența (încerc săptămâna asta) - scripta manent.