Afisare procent gresit la baterie iphone 5
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Tecuci
Macuser din: 19.10.15

Salut.De curand am achizitionat un iphone 5.Totul bine si frumos pana am observat ca bateria ma tinea in uz,maxim 2 ore.Dupa o mica verificare,bateria mea avea uneva la 1000 cicluri de incarcare.Asta,am mers si am schimbat bateria la un service din oras,80 de lei cu tot cu montat.Dupa ce mi-a terminat ‘‘lucrarea’’ ,iau telefonul cu 63%,procent la baterie,activez datele mobile,stau pe Facebook,scade la 62,pe urma la 61,si dintr-o data imi apare 1%..problema nu e de la noua baterie,am avut aceeasi problema si la bateria anterioara,a mai avut cineva aceeasi problema ? Mentionez ca am ios 8.4.1 .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Daca ai schimbat bateria si se comporta la fel exista o sansa (mica, ce-i drept) sa fie buba la software.
Da-i un Restore la 9.0.2 si iti sugerez sa il setezi ca telefon nou ; pierzi chestii si dureaza pana le pui inapoi manual dar daca faci back-up si buba se transfera cu back-up-ul atunci ai facut Restore degeaba.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Bateria care ti-a pus-o e originala/de calitate? Sau vreo bomba?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Am mai setat telefonul odata,ca nou,si tot la fel,momentan nu vreau sa fac update la 9.0.2,deoarece,am umblat pe telefonul unui coleg care avea ios 9 si avea putin lag,mai astept sa se remedieze majoritatea/toate probleme,si pe urma ii fac update.Bateria…nu am intrebat daca este noua,el cand mi-a aratat-o era in tipla,nou nouta,mi-a si spus,daca am probleme sa revin inapoi,o sa merg maine din nou la service sa vad ce pot rezolva.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Nu mai folosi Facebook-ul de pe iphone pentru o perioada de timp.
http://www.theguardian.com/technology/2015/oct/19/facebook-iphone-users-battery-drain

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Am si eu, e adevarat un 3GS, cu exact aceeasi problema. Nu i-am dat de cap, dar inca ma framanta. L-am setat „ca nou” de mai multe ori….merge pana ajunge pe la 31% si dupa aceea se inchide. Bateria a fost schimbata cu un noua si originala (de catre mine) si tot la fel face. Nu intru nici pe Facebook sau altele asemenea. Chiar as fi curios care este explicatia.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Chinezii au fost în stare să facă hard discul extern usb de 500 GB care de fapt conține un stick de 128MB și două piulițe babane, tare nu m-aș mira să facă și bateria de aifon de 500 mAh cu controller care raportează 1440 mAh.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09
Maclean - 20 Octombrie 2015 01:44 PM

Chinezii au fost în stare să facă hard discul extern usb de 500 GB care de fapt conține un stick de 128MB și două piulițe babane, tare nu m-aș mira să facă și bateria de aifon de 500 mAh cu controller care raportează 1440 mAh.

Initiatorul topic-ului a scris ca problema (probabil) nu este de la baterie deoarece si cu bateria veche a existat aceasi problema. Poate este un defect la partea electronica.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/48807/P75/#329258

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Salut tuturor.Astazi am fost din nou la service si i-am explicat cum sta treaba.Explicatia:un ‘‘factor’’ care mananca baterie,care are legatura cu placa de baza.Sunt sanse foarte mici/imposibile sa se gaseasca problema.De asemenea,mi-a spus ca nu sunt singurul cu aceasta problema,a mai intalnit la multi clienti.