ixul - 24 Octombrie 2015 09:24 AM
Salut macuseri, am si eu o nelamurire cu privire la optiunea autofill credit card. Cand s-a lansat aceasta optiune mergea perfect, intram pe o pagina unde trebuia sa introduc datele cardului si imi aparea optiunea de a selecta un card deja salvat in cloud. Pe urma la cateva luni imi aparea optiunea, selectam cardul, dar cand faceam plata imi spunea ca datele introduse sunt gresite. Acum mai nou nici macar nu mai apare optiunea sa adaug un card salvat.
Chestiunea aceasta se datoreaza iOS-ului sau felului in care este conceput site-ul unde fac plata? (In special ma refer la Enel si RDS, care ma redirectioneaza catre euplatesc.ro, dar si alte site-uri de shopping)
Am pățit și eu când am vrut să plătesc o polița ING . De 5 ori mi-a refuzat plata, cu un card pe care l-am folosit mereu la acea plată . Am încercat cu același card să plătesc unele facturi de utilități si a mers .
Cred ca nu e de la iOS , ci de la interfața de plată ( deși ING si E-On Gaz încasează plățile prin același provider , ex. Romcard)