Autofill credit card
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Salut macuseri, am si eu o nelamurire cu privire la optiunea autofill credit card. Cand s-a lansat aceasta optiune mergea perfect, intram pe o pagina unde trebuia sa introduc datele cardului si imi aparea optiunea de a selecta un card deja salvat in cloud. Pe urma la cateva luni imi aparea optiunea, selectam cardul, dar cand faceam plata imi spunea ca datele introduse sunt gresite. Acum mai nou nici macar nu mai apare optiunea sa adaug un card salvat.
Chestiunea aceasta se datoreaza iOS-ului sau felului in care este conceput site-ul unde fac plata? (In special ma refer la Enel si RDS, care ma redirectioneaza catre euplatesc.ro, dar si alte site-uri de shopping)

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu stiu pe siteurile astea ca am evitat intotdeauna sa-mi salvez cardu, pana recent dar am incercat cu alt site si functiona.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Din proprie experienta, pe unele site-uri merge perfect (in general cele straine), pe altele mai putin sau deloc (in special cele romanesti). Pe acestea din urma, fie nr. de card nu e auto-completat corect (de ex. apare xxx in loc de cifre sau spatii intre grupurile de cifre) ceea ce face cardul nerecunoscut, sau e completat numarul, dar nu e completata data expirarii care trebuie introdusa manual, etc. Deci problemele, daca sunt, sunt de la ei.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Ai descris perfect ce se intampla si la mine. Si eu cred ca site-urile sunt create intr-un mod incompatibil cu autofill. Inca o chestie care la noi nu merge asa cum ar trebui :(

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09
ixul - 24 Octombrie 2015 09:24 AM

Salut macuseri, am si eu o nelamurire cu privire la optiunea autofill credit card. Cand s-a lansat aceasta optiune mergea perfect, intram pe o pagina unde trebuia sa introduc datele cardului si imi aparea optiunea de a selecta un card deja salvat in cloud. Pe urma la cateva luni imi aparea optiunea, selectam cardul, dar cand faceam plata imi spunea ca datele introduse sunt gresite. Acum mai nou nici macar nu mai apare optiunea sa adaug un card salvat.
Chestiunea aceasta se datoreaza iOS-ului sau felului in care este conceput site-ul unde fac plata? (In special ma refer la Enel si RDS, care ma redirectioneaza catre euplatesc.ro, dar si alte site-uri de shopping)

Am pățit și eu când am vrut să plătesc o polița ING . De 5 ori mi-a refuzat plata, cu un card pe care l-am folosit mereu la acea plată . Am încercat cu același card să plătesc unele facturi de utilități si a mers .
Cred ca nu e de la iOS , ci de la interfața de plată ( deși ING si E-On Gaz încasează plățile prin același provider , ex. Romcard)

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi