Salutare,
Am un Macbook Pro Retina 2014 si de vreo 2 saptamani am probleme cu vitezele de pe Wifi. Am incercat de pe retele diferite si provideri diferiti. Vitezele nu sunt constante, ba 300kb, ba 2MB ba 250kb… Am dat reset la SMC si am sters fisierele de configurare de la retea. Degeaba.
Acum i-am dat un clean install la Yosemite si mi-l descarca in 4 ore…
Ce i-as putea face?
WiFi-ul tau este pe 2.4Ghz sau 5Ghz ?
Ce router wireless ai ?
Ruleaza firmware original sau modificat ?
Stai la casa sau la bloc ?
Daca e pe 2.4Ghz, cati ati vecini/firme/aparate mai au retele wireless pe acelasi canal cu tine sau pe canalele adiacente +-3 canale ? Ce routere folosesc ei ? Cu firmware original, sau cu firmware modificat - cu care poti creste (ilegal) puterea de emisie de cateva ori ?
Au aparut cumva acum 2 saptamani ceva dispozitive noi la tine in casa sau vecinatate ? Cuptor cu microunde pe o raza de ~20m, Telefoane fix fara fir “americane” sau alte jucarii cu telecomanda si aparate cu conexiune radio importate din US pe o raza de ~30m, o antena noua pe un bloc sau stalp din jurul tau indreptata cat de cat spre tine (~50m una “lunguiata”, 100m una “rotunda”) ?
Poti intotdeauna folosi cablul Ethernet. Care este sfant si merge indiferent de nebunia actuala de pe spectrul radio.