MacBook pro mid 2009 în comă
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Iași
Macuser din: 03.11.15

Salut. (învăț sa)folosesc mac de o luna iar azi surpriza, nici nu merge dar nici nu a murit de tot.
Nu se mai deschide, apare mărul și se încarcă la nesfârșit; am ținut apăsat cmd+v și se încarcă pana la eroarea “Disk0s2: I/0 error” iar aceasta eroare se repeta.
Din ce am citit bănuiesc moartea hardului, întrebarea este cum pot fi sigur ca este hardul?
Am atașat și o poza cu eroarea!Mulțumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Poate fi hard discul - cel mai probabil - dar poate fi și panglica sata sau chiar portul sata de pe placa de bază.
Sigur nu poți fi până nu încerci să schimbi hard discul (cu un SSD), și pentru asta ai nevoie de o șurubelniță pentalobe P6.

Cea mai simplă variantă pentru tine ar fi să-l duci la Noumax pentru un diagnostic gratuit și o reparație cu fainoșag.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Mulțumesc, eu sunt din Iași vad ca aceasta firma nu are sediu aici.mai sunt și alte firme sau aș putea merge la orice service de laptopuri?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Orice service de laptopuri nu sună prea bine, am auzit multe povești de groază.
Ai un reseller în Iași, xstore.ro. Nu știu dacă să-l recomand sau nu dar cu siguranță o întrebare nu strică.
Completează-ți locația la profilul de pe forum, poate se găsesc Macuseri din Iași cu bunavoință și posibilitate.  smile

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Bine zici! Actualizat grin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

.
.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.