Sondaj
cum se misca iOS9 pe iPhone 5?
Ca in miere, foarte incet. 5
Cu un pic de lag, dar acceptabil. 4
Cu foarte putin lag, aproape nesesizabil 4
Normal. 2
Mai repede decat cu iOS 7 sau 8 1
Vreau sa vad raspunsurile. 21
Total voturi: 37
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
iOS 9.1 pe iPhone 5?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am o colega care vrea sa fac upgrade (de la iOS 7 grrr ), cum se misca?
Si poll, daca va e lene sa scrieti dar aveti experienta…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Mama mea a avut 5c pana acum cateva saptamani.
Dupa cum stim, 5 = 5c.

Nu e power user, foloseste facebook, WhatsApp, Mail si Vremea.
Cand a instalat 9.0 a zis ca se misca foarte greu. Dupa 2-3 zile ce a facut update la 9.1 mi l-a dat sa il vand. Nu il mai suporta.
Si-a luat un 6.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Cu toate ca pe forumuri de afara multi spuneau ca 9/9.1 se misca ca si 6.1.4, ma indoiesc. Pe 5 am ramas cu 6.1.4, mai exact trecusem la 7 in septembrie 2013, dar, oripilat fiind, am revenit la ce avusesem anterior in termen util. Am pus in schimb 9.1 pe ipad 2 si pot sa afirm cu certitudine ca merge mai greu decat ultima versiune de 8 pe care am avut-o, de multe ori am laguri inclusiv cand tastez ca si acum. Asa ca parerea mea e ca mai bine sa nu faca nici un upgrade.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.06.12

Salut.

Am iPhone 5 cu 9.1 instalat pe el si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de cum se misca!
Intr-adevar nu mai are aceasi viteza cu versiunile de iOS inferioare dar nu am nimic sa-i reprosez.
Ce pot sa-ti mai spun este ca aceasta versiune de iOS 9.X va fi cu siguranta ultima versiune majora ce o voi instala pe el.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Nu ştiu dacă mai are rost răspunsul, dar:
De vreo două zile am pus şi eu pe I5 IOS 9.1.
Merge fluent, cu o abia perceptibilă zvîcnitură cînd apăs pe butonul home sau cu o uşoară, foarte vagă, întîrziere cînd deschid netul.
Alte observaţii: bateria ţine cel puţin la fel de mult (l-am încărcat alaltăieri seară şi încă mai am 40% snagă; de reţinut că nu vorbesc mult la telefon şi nici 4 g-ul nu-l chinui peste măsură).
Netul pe Chrome funcţionează mai repede.
Semnalul e la fel ca înainte de upgrade..
Concluzii: e fluent, fără crashuri, e ok.
Nu ştiu însă ce-ar face unul care vorbeşte mult, are nevoie de multe aplicaţii deschise etc…

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

merci pentru raspunsuri si voturi

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Scriu aci, că tot e deschis topicul:
După mai bine de o săptămînă şi jumătate de folosire, impresia e niţel jalnică. „Uşoara întîrziere” de care vorbeam în postul de mai sus a devenit acum lag în toată regula.
Cînd activez reteaua Vodafone, telefonul revine foarte tîrziu, după 3-5 secunde, la meniul anterior şi alte asemenea mizerii. Dacă opresc toate aplicaţiile deschise, lagul mare dispare pentru ceva vreme.
Singura chestie bună: cred că bateria ţine ceva mai mult. Poate cu o jumătate de zi mai mult.
Concluzie: nu e de instalat pe Iphone 5 nici pentru un om care vorbeşte puţin şi nu foloseşte aplicaţii multe. E nasol şi se simte asta.

Semnătură 

.Logare humanum est.