la ce sa fiu atent cand comand baterie Macbook?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea, Satu Mare
Macuser din: 14.01.10

Buna,

Am un Macbook 13” mid 2007. Bateria a rezistat pana acum foarte bine dar in 8 ani am ajuns cu ea la 20% healt, cu o autonomie de 30-40 minute si imi afiseaza SERVICE BATTERY. As dori sa o schimb si am gasit baterii noi pe ebay.com de la 28 dollari.
La ce sa fiu atent? Ce ma sfatuiti sa fac sa obtin o baterie buna, nu fake si sa fie compatibila cu modelul meu de Mac?
Mersi pentru sfaturi!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
Dj OLI - 07 Noiembrie 2015 05:32 PM

Buna,

Am un Macbook 13” mid 2007. Bateria a rezistat pana acum foarte bine dar in 8 ani am ajuns cu ea la 20% healt, cu o autonomie de 30-40 minute si imi afiseaza SERVICE BATTERY. As dori sa o schimb si am gasit baterii noi pe ebay.com de la 28 dollari.
La ce sa fiu atent? Ce ma sfatuiti sa fac sa obtin o baterie buna, nu fake si sa fie compatibila cu modelul meu de Mac?
Mersi pentru sfaturi!

Pentru modelul tau slabe sanse sa mai gasesti baterie noua si originala, ce ai gasit pe ebay este un “replacement” pe romaneste o copie, gasesti si pe la noi replacementuri facute de Patona (Polonia)

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea, Satu Mare
Macuser din: 14.01.10
dany_l - 07 Noiembrie 2015 08:44 PM
Dj OLI - 07 Noiembrie 2015 05:32 PM

Buna,

Mersi pentru sfaturi!

Pentru modelul tau slabe sanse sa mai gasesti baterie noua si originala, ce ai gasit pe ebay este un “replacement” pe romaneste o copie, gasesti si pe la noi replacementuri facute de Patona (Polonia)

Si totusi, aceste “replacement”-uri de pe abay.com la 30-35 dolari, sunt bune sau nu? se pot folosi, au autonomie sau mai bine nu?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E la noroc.
Eu am una de pe ebay, am dat 85 dolari in august 2013. Ma tine binisor si acum, am 540 cicluri si vreo 83 health.

Intreaba cand sunt fabricate, ca nu conteaza daca sunt “nefolosite” si au stat cu anii in vreun depozit.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.05.07

Am un MBP de 17 early 2011 care afisa un mesaj de service in aplicatiile de gestionare a bateriei, cu health 60% si erori la estimarea energiei ramase, asa ca am decis sa o schimb. Dupa ce am obtinut de la istyle un cost de “intre 600 si 800 de lei” am aruncat un ochi si pe amazon si ebay. Am gasit acolo baterii de la 35 la 200 eur, cu review-uri polarizate pentru cele ieftine. Inconsistenta lor m-a determinat sa mai sap prin forumuri si am ajuns la Duracell UK ( http://www.duracelldirect.co.uk ), de unde am comandat-o ieri dimineata. Au trimis-o oamenii cu DHL Premium, cu cost de transport 0, azi la pranz o aveam pe bancheta din spate a masinii iar acum e instalata si-mi afiseaza health 101% (e un pic mai puternica decat originala si aplicatia folosita se raporteaza la ea), cu manufacturing date 24.09.2015 si garantie 1 an (prin comparatie, chinezii dau intre 3 si 6 luni la cele ieftine). A costat 70GBP si-ti recomand sa arunci un ochi si la Duracell wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Informația cu DuracellDirect a fost prețioasă. Am comandat și eu o baterie pentru MBA 1237 (2008 first gen). Am comandat-o miercuri (alaltăieri) seara pe la 23.00 și a ajuns azi (vineri) pe la 17.30. Impecabil serviciul. Este marca 2Power și are 5800mAh (cel puțin așa zic ei și așa o recunoaște și mac-ul). A venit încărcată la 65%. Total 49,95GBP minus TVA 20% (am luat-o pe firmă), cu transport (DHL Worldwide Express) inclus.