2 din 2
2
solutie hardware de homebackup_Ce soluție folosiți pentru backup foto, documente etc?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
psergiu - 09 Noiembrie 2015 04:00 AM

Nu il cunosti pe George, amicul meu.

George parca este dintr-un scenariu de groaza, asteptam si un avion in toata povestea la cat de legata a fost. Asta iar este o dovada de ghinion foarte mare.
Nici eu nu am avut back-up pana de curand, tineam totul intern. De cand am luat un hdd extern imi pare de ajuns, cu exceptia hotilor sau mai stiu eu ce dezastre si cum locuiesc in cluj: hoti sunt mai putini, cutremure nu ca in sud deci chestii externe mai deloc. Am si UPS, ar trebui totul sa fie cat de cat ok, crapa unul din hdd - instant merg sa iau altul smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Coincidență sau ghinion, pățesc aceeași chestie descrisă mai sus. După o instalare pe curat, discul pe care am făcut backup a început să sughițe. Tot ce e important e salvat în multe locuri, în afară de folderul iTunes, care e unic pe hardul cu probleme. Hardul e accesibil încă dar în agonie. Muzica o iau înapoi de la apple, că-i a mea. Am însă o mulțime mare de giga de teatru radio pe care n-aș vrea să le pierd. Și altele. Întrebarea mea e, cum conving Finder ca, dacă găsește un fișier corupt (data in ... could not be read or written), să treacă peste fără să se oprească. Sau o altă aplicație încercată de voi.

PS
Am vreo două aplicații care recuperează date dar n-aș vrea să le pierd numele pieselor și să iau la mînă sute de fișiere

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

2 din 2
2