Salut.
Doresc sa achizitionez un MB si am o nelamurire referitoare la placa video.Acel share 64+16=80, ramane asa indiferent de cat RAM are laptopu, sau creste progresiv ( max 256) in functie de aplicatiile rulate?
Vreau sa-mi inlocuiesc calc vechi pe care ruleaza un SUSE 10.1 cu un MB, pe care sa-l folosesc la chestii curente ( Office, Multimedia, Internet, Email… ) si nu am idee cat de performanta este aceasta placa video shared.
Avand in vedere ca totusi are video share fata de cel MBP, se poate un raspuns mai amanuntit?
Nu de alta dar vreau sa stiu daca chiar merita acest laptop in vederea achizitionarii ( daca capabilitatile lui video sunt totusi modeste rau , aunci am sa inclin catre un MBP ).
O sa-ti spuna cei care au, dar daca “Multimedia” nu inseamna editare video cu multe trackuri HD, sau ț-șpe piste audio, n-ai treaba.
Vezi orice film (inclusiv HD - sa ma corecteze posesorii daca e cazul), cat despre restul - zboara.
Insa baga cat poti de mult RAM, ca lui Mac OS X ii place sa aiba din belsug.
Dupa aproape 11 ore de munca in fata calculatorului la servici ( Win XP, Servere, retele, etc… ) numai de editare video/audio nu mai imi arde. Dupa cum am spus acasa sunt posesor de SUSE ( sistem stabil ) nicidecum Windoze. Vreau sa-l schimb cu un portable la care sa uit de registri, ecrane albastre, blocari, si sa am un sistem stabil folosit pentru editare text, ascultare muzica, vizionare filme ( apropo placa share duce un TFT de 66cm—este un televizor—).Am inteles ca cei de la iSyle il pot customiza portabilul si atunci un 2G ar fi OK nu?
filmele se vad ‘foarte beton’. pe secondary display zice ca stie maxim 1920 x 1200 -60Hz, iar in mirroring la rezolutia displayului LCD.
N-am TFT asa de mare sa testez.
In case there was ever a question, the MacBook can drive the 24 inch Dell monitor with its resoltion of 1920x1200.
huk, sunt si eu curios daca MBul poate sa vada fara probleme filme HD (de la 720p in sus), in special cele codate x.264 in format .ts. Ca astea-s cele mai grele. Daca poti sa testezi TSuri x.264 (sau H.264) de 720p, 1080i si 1080p ar fi interesant.
alea de pe situl apple la sectiunea hd se califica? Cele la rezolutie maxima merg perfect. Fac parte din demonstratia standard de “jaws dropped, bring watter, is there a doctor around here?”
alea de pe situl apple la sectiunea hd se califica? Cele la rezolutie maxima merg perfect. Fac parte din demonstratia standard de “jaws dropped, bring watter, is there a doctor around here?”
Huk, de unde si pana unde merg filmele full HD pe MacBook 1,83? Cerintele minime pentru asa ceva sunt 2,0GHZ, 1GB RAM si 128 VRAM dedicat. MacBook se inneaca. MacBook Pro la 2,0GHZ se inneaca cateodata. MacBook 1,83 are sora mea, MacBook Pro 2,0 are un amic iar MacBook Pro 2,16 am eu. Al meu e singurul care ruleaza perfect full HD.