2 din 6
2
video MB
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

...inclusiv full HD (1080p) in format .ts

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Nevrozel, sa inteleg ca ar fi mai indicat un MBP 2,16G ?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Poti da un exemplu unde se inneaca ? Pe MB-ul cu core duo l 2GHZ nu prea se plange .

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 15 Martie 2007 10:36 PM

Huk, de unde si pana unde merg filmele full HD pe MacBook 1,83?

Ia vezi, te satisface poza? Sau vrei sa filmez macbooku?
Altero, nu-mi deschide paginile de fileshare.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

@altero am pus la tras de pe net niste .ts-uri legale 1920x1080 la 22,5mbps (cel mai mare bitrate pe care l-am gasit). o sa fie gata downloadul in 40 de min. iti zic atunci.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

arturescu, io am un MB. e perfect pt ce vrei tu. nu am monitor de 66 ca sa stiu cum se vede dar in rest face tot ce vrei tu. daca ar fi sa aleg intre mb si mbp, as alege mbp din cauza de carcasa. o urasc pe asta de mb.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Huk, in seara asta am fost la iStyle si mi-au confirmat ca MB 2G suporta TFT 66 cm, filme , etc…. Am vrut sa-l iau in seara asta pe cel negru, dar din pacate nu-l aveau. Nu stiu daca se merita pentru 40G 8 mil, avand in vedere ca mai am un hdd extern de 80G. Si cred ca-i sta mai bine in alb decat in negru.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

asta de care iti zic e core 2 duo la 1,83 dar cu 1G de memorie. in 4 minute o sa aflam si ce face cu ts.-ul

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

HAHA, eat your heart out PPC, intel rulez!

1920x1080 .ts 22.5mbps http://www.w6rz.net/newmobcal1920.ts de aici: http://www.w6rz.net/
merge… perfect. foarte bine!
Cele 2 frameuri skipate sunt de la trecerea in full screen in VLC, prima ora a sarit doar unul.

E totusi un MB de inceput de linie, cu doar un G de ram.
Mai vreti teste? O sa pastrez fisierul pentru intalnirea de pe 29.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

mediaconvertor, ai dreptate ca e mai buna carcasa de aluminium, dar vreau sa fie cat mai portabil ( mic ) si cu rezultate destul de bune. Inteleg ca un MB cu procesor de 2G si cu 1G RAM este destul pentru aplicatii ‘casnice’ si multimedia.
Oricum sunt setat sa iau asa ceva, experienta in unix/linux am…asa ca in cateva zile am sa fiu un posesor al unui asemenea device.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Huk, suna intereasant. Parerea ta este ca fac o alegere buna pariind pe un MB cu proc 2G si 1G RAM ?

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, dar zi-le celor de la iStyle ca te-am sfatuit eu, poate imi fac si mie o reducere la o baterie de Powerbook! LOL

Acuma serios, problemele tale nu vor fi ca n-o sa poata sa duca ceva, ci ca o sa se incalzeasca, ca programele de PPC o sa mearga incet (fata de cele UB), ca airportul face figuri.
Totul se reduce la ce vrei TU sa faci pe el. Din ce inteleg, cam ce fac eu pe PBul meu care e de 4-5 ori mai “lent”. Si fac asta dee 2 ani si (inca) merge bine. Daca vreu sa rip-uiesc un DVD, folosesc MBul ca e muuuuult mai rapid (5-6 ori), dar pentru 99,9 % din ce fac cu un Mac, pana si PB mi-e de ajuns. Concluzia: ia-ti de cat iti permiti, nu cred ca e nevoie sa te arunci la unul negru.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

De permis nu se pune problema ( intru oricum de descoperit de cont ) si asi putea sa iau si un MBP. Ideea e ca vreau ceva mai portabil, mic si util. Avand in vedere ca am SUSE acasa, la banii care ii dau pe apple pot sa-mi iau orice alt laptop, sa pun un SUSE, si sa mi-l configurez asa cum vreau. Eu in schimb vreau apple, si deaceea mi-am facut cont in acest forum si am fost la iStyle in seara asta pentru a afla cat mai multe informatii despre acest laptop. SO nu prea conteaza atata timp cat ai bunavointa sa-l inveti ( iar daca mai este *nix ...atunci poti sa faci ce vrei cu el ). Imi place cum arata, cum e finisat…. Sper ca nu se incalzeste foarte tare wink .

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

Huk, ai spus mai devreme ceva de intalnirea de pe 29. Este cu ‘circuit inchis’ sau?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator

nope, e deschisa tuturor smile
vezi pe forum la http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/5123/

ne intalnim sa bem o bere, sa intrebam si sa primim raspunsuri, si sa-l ascultam pe iaru (de data asta). vino, o imagine face cat 1000 de cuvinte, dar o intalnire face cat 1000 de filme. smile

Semnătură 

2 din 6
2