@altero am pus la tras de pe net niste .ts-uri legale 1920x1080 la 22,5mbps (cel mai mare bitrate pe care l-am gasit). o sa fie gata downloadul in 40 de min. iti zic atunci.
arturescu, io am un MB. e perfect pt ce vrei tu. nu am monitor de 66 ca sa stiu cum se vede dar in rest face tot ce vrei tu. daca ar fi sa aleg intre mb si mbp, as alege mbp din cauza de carcasa. o urasc pe asta de mb.
Huk, in seara asta am fost la iStyle si mi-au confirmat ca MB 2G suporta TFT 66 cm, filme , etc…. Am vrut sa-l iau in seara asta pe cel negru, dar din pacate nu-l aveau. Nu stiu daca se merita pentru 40G 8 mil, avand in vedere ca mai am un hdd extern de 80G. Si cred ca-i sta mai bine in alb decat in negru.
mediaconvertor, ai dreptate ca e mai buna carcasa de aluminium, dar vreau sa fie cat mai portabil ( mic ) si cu rezultate destul de bune. Inteleg ca un MB cu procesor de 2G si cu 1G RAM este destul pentru aplicatii ‘casnice’ si multimedia.
Oricum sunt setat sa iau asa ceva, experienta in unix/linux am…asa ca in cateva zile am sa fiu un posesor al unui asemenea device.
Da, dar zi-le celor de la iStyle ca te-am sfatuit eu, poate imi fac si mie o reducere la o baterie de Powerbook!
Acuma serios, problemele tale nu vor fi ca n-o sa poata sa duca ceva, ci ca o sa se incalzeasca, ca programele de PPC o sa mearga incet (fata de cele UB), ca airportul face figuri.
Totul se reduce la ce vrei TU sa faci pe el. Din ce inteleg, cam ce fac eu pe PBul meu care e de 4-5 ori mai “lent”. Si fac asta dee 2 ani si (inca) merge bine. Daca vreu sa rip-uiesc un DVD, folosesc MBul ca e muuuuult mai rapid (5-6 ori), dar pentru 99,9 % din ce fac cu un Mac, pana si PB mi-e de ajuns. Concluzia: ia-ti de cat iti permiti, nu cred ca e nevoie sa te arunci la unul negru.
De permis nu se pune problema ( intru oricum de descoperit de cont ) si asi putea sa iau si un MBP. Ideea e ca vreau ceva mai portabil, mic si util. Avand in vedere ca am SUSE acasa, la banii care ii dau pe apple pot sa-mi iau orice alt laptop, sa pun un SUSE, si sa mi-l configurez asa cum vreau. Eu in schimb vreau apple, si deaceea mi-am facut cont in acest forum si am fost la iStyle in seara asta pentru a afla cat mai multe informatii despre acest laptop. SO nu prea conteaza atata timp cat ai bunavointa sa-l inveti ( iar daca mai este *nix ...atunci poti sa faci ce vrei cu el ). Imi place cum arata, cum e finisat…. Sper ca nu se incalzeste foarte tare .
ne intalnim sa bem o bere, sa intrebam si sa primim raspunsuri, si sa-l ascultam pe iaru (de data asta). vino, o imagine face cat 1000 de cuvinte, dar o intalnire face cat 1000 de filme.