6 din 6
6
video MB
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Regula generala (desi e intila pentru un unix-ist). Repair permissions inainte si imediat dupa update!
Asa am doua sisteme vechi de doi ani.

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

iaru, merci. Nu stiu de ce se intampla asa ceva la Mac avand in vedere ca are engine de BSD. Dar….daca trebuie atunci trebuie facut.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRank
Member

Pentru a nu mai face figuri WiFi-ul, am schimbat in router ( asus ) din AP auto b/g in b only. Nu s-a mai deconectat de 3 ore.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member

TFT-ul de 66 cm il suporta dar numai in 1024/768 60Hz. Nu e un TV TFT performant ( hyundai ). Se vad destul de bine filmele.

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
arturescu - 17 Martie 2007 01:11 PM

iaru, merci. Nu stiu de ce se intampla asa ceva la Mac avand in vedere ca are engine de BSD. Dar….daca trebuie atunci trebuie facut.

Pentru ca adminul de X are ceva mai multe (si mai putine) drepturi decit pe Unix. Apoi, mai e interfata grafica. Apoi, mai e structura hardului: HFS+.
Sint si ceva deosebiri, nu-i asa?

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRank
Member

Ai dreptate. Trebuie doar sa ai grija de el…si atunci poate sa te tina peste 2 ani fara reinstall sau alte treburi de genul asta.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mult mai mult. Daca nu-l faci varza. Eu am plecat de la Jaguar (acum cinci ani), pina la Tiger (la serviciu). A trebuit sa reinstalez, deoarece unul din userii cu drepturi depline (graficianul) a sters sau a mutat ceva (dar n-a putut spune CE!). ibook-ul meu are 3 ani si jumatate: am plecat de la Panther 10.3.0 (poti verifica data de lansare a Panterei). Abia acum ma gindesc la reinstalare, pentru ca un program esential REFUZA sa mai functioneze. Asa ca… m-ai inteles!

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRank
Member

Yep. Oricum, imi place cum se misca. Sper ca in acest week-end sa termin de facut back-up la datele de pe SUSE si sa fac si ceva transfer in MB.
Imi place sa uit de reinstlari, virusi, etc…La servici cand aud pe unii colegi ca au luat virus, ba ca merge prost, ca nu are nustiu ce dll…zambesc ( nu prea mult sa nu ma vada sefii ).

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member

Am sters ceva dar nu stiu ce, este un lucru la moda, pentru ca userul nu este atent la mesajele primite cand face ceva ( in general se duce cu mouse-ul direct pe OK fara sa mai citeasca

6 din 6
6