Samsung si ANPC ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare,

Am comandat acest TV Samsung care a ajuns la niste rude pensionare in provincie.

http://www.samsung.com/ro/consumer/it/monitor/tv-monitor/LT32E310EW/EN

Acestea neavind instructiuni in limba romana nu au reusit sa il seteze pentru cablu.
Nu au gasit in documente instructiuni in limba romana doar in alte limbi.
Dupa cum vad pe site este numai in limba engleza.
E normal sa nu existe manual in limba tarii unde se vinde produsul?
Ii pot reclama la ANPC ?

Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Nu ai nicio sansa la ANPC. Aceasi problema au avut si mai multi prieteni de-ai mei, televizoarele astea mai noi au deja un fel de “manual de utilizare electronic” unde este scris totul, din cate imi amintesc este un buton special pe telecomanda pentru a accesa manualul de utilizare. Este mult mai greu asa cu manualul de utilizare in format electronic, dar firmele cu asta se acopera si scapa de probleme… Iar manualele tiparite se gasesc in multe alte limbi straine dar nu si in limba romana pentru ca produsele respective nu erau facute pentru Romania ci erau destinate altor tari, insa distribuitorul / vanzatorul le-a adus in tara prin cine stie ce cai (ca asa iese mai ieftin si el obtine profit mai mare)...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Experienta similara cu o masina de spalat Electrolux. S-a rezolvat simplu cu un mail la importator care a trimis ulterior tot pe mail un manual in romana (format PDF). Nu garantez ca merge la Samsung dar merita incercat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Asta ar fi cea mai buna rezolvare. Cred ca si pe net se gaseste manualul de utilizare in limba romana, tot in format PDF, pe pagina producatorului.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Da acum o sa-i trebuiasca si calculator, care sa fie si el in romana…

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

A rezolvat cu o cunostinta care se pricepe smile

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman