Salut!
Am si eu 2 intrebari:
- memoria pt imac Intel core duo e identica cu cea de macbook pro core duo?
- adica asta? ...” Memorie RAM Geil SO-DIMM DDR2 PC2 5300 - 667MHz - 512MB”....si ce parere aveti de marca Geil…eu nu am auzit de ea pana acum…merge la apple?
Am un macbook pro care are 512 Mb…..merita sa ii mai pun 512 sau merita sa ii pun 1Gb.
Nu il folosesc pt editari video sau DTP….chestii obisnuite ( net, office, filme. etc).
merita sa investesti niste bani, daca cistigi alti bani, daca te ajuta investitia aia sa te simti mai bine sau sa joci jocuri mai frumoase…
mac-ul este un calculator care daca are mai mult ram decit minimul necesar pentru functionare, se misca mai bine
este la fel ca o masina in care pui cite 10 liti de benzina, sau ii faci plinul rezervorului
Eu am avut mult timp Mac-uri cu 1GB. Recent mi-am luat un MBP si am pus 2GB. Ideea de baza cu RAM-ul este: cand ai mai mult, fiecare aplicatie se va deschide a 2a oara mai repede pentru ca OS X o pastreaza in memorie pentru a putea fi accesata mult mai rapid incepand cu a 2a oara. Asa ca de ex, eu, care am 2GB, sunt foarte multumit pt ca pot tine mutle aplicatii deschide in acelasi timp (10+) fara nici o problema, pot face switch intre ele instant (pt ca toate sunt tinute in RAM) si se deschid super repede a 2a oara.
Toata lumea spune ca 1GB este minimul pentru a avea un sistem BUN.