Memorie
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut!
Am si eu 2 intrebari:
- memoria pt imac Intel core duo e identica cu cea de macbook pro core duo?
- adica asta? ...” Memorie RAM Geil SO-DIMM DDR2 PC2 5300 - 667MHz - 512MB”....si ce parere aveti de marca Geil…eu nu am auzit de ea pana acum…merge la apple?

Merci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu pe powerbook am 2 geil-uri de 512 si se pupa perfect cu macul. Cu prima intrebare nu te pot ajuta.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Kingmax este mai buna?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am un macbook pro care are 512 Mb…..merita sa ii mai pun 512 sau merita sa ii pun 1Gb.
Nu il folosesc pt editari video sau DTP….chestii obisnuite ( net, office, filme. etc).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

merita sa investesti niste bani, daca cistigi alti bani, daca te ajuta investitia aia sa te simti mai bine sau sa joci jocuri mai frumoase…
mac-ul este un calculator care daca are mai mult ram decit minimul necesar pentru functionare, se misca mai bine
este la fel ca o masina in care pui cite 10 liti de benzina, sau ii faci plinul rezervorului wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Eu am avut mult timp Mac-uri cu 1GB. Recent mi-am luat un MBP si am pus 2GB. Ideea de baza cu RAM-ul este: cand ai mai mult, fiecare aplicatie se va deschide a 2a oara mai repede pentru ca OS X o pastreaza in memorie pentru a putea fi accesata mult mai rapid incepand cu a 2a oara. Asa ca de ex, eu, care am 2GB, sunt foarte multumit pt ca pot tine mutle aplicatii deschide in acelasi timp (10+) fara nici o problema, pot face switch intre ele instant (pt ca toate sunt tinute in RAM) si se deschid super repede a 2a oara.
Toata lumea spune ca 1GB este minimul pentru a avea un sistem BUN.  wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Memoriile de iMac Core2Duo si MBP Core2Duo sunt identice.
In legatura cu Kingmax nu stiu…pe PowerBook mi-au mers bine, pe MBP nu!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

eu intrebam de imac core duo si MBP core duo…dar probabil ca sunt la fel

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da sunt la fel. smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
nevrozel - 16 Martie 2007 03:33 AM

Memoriile de iMac Core2Duo si MBP Core2Duo sunt identice.
In legatura cu Kingmax nu stiu…pe PowerBook mi-au mers bine, pe MBP nu!

dar oare se pupa astea de pe iMac Core2Duo cu un MacBook? daca merge cu un Pro…cred ca ar trebui sa mearga si cu un MacBook (ala din semnatura mea)

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, merge 100%. Am facut eu schimb cu cele de la sora mea (MacBook). wink