Sfat readucere la viață Macbook Pro vechi
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.02.07

Salutări,

Am o problemă și aș aprecia sfatul cuiva mai priceput decât mine.

Am un Macbook Pro vechi, din 2006, care nu mai merge. A fost lovit și cei de la service mi-au spus că s-a stricat placa de bază și că nu mai poate fi reparat pe căi oficiale pentru că nu se mai produc piese pentru acest model.

Întrebarea mea este: se mai poate face ceva? Am văzut pe internet tot soiul de siteuri cu piese vechi, dar nu știu de unde s-o apuc. Chiar și dacă iau de pe ebay, să zicem, ce trebuie, cei de la service mi-au spus că nu montează decât piese achiziționate oficial.

Așadar, a mai avut cineva problema asta de a readuce la viață un Mac “legacy”? Cum ați rezolvat-o?

Mulțumesc pentru ajutor!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Încearcă la serviceurile româneşti. E imposibil să nu aibă vreo placă de bază rămasă de la vreun răposat din pricina ecranului etc. (vezi Noumax)

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

OK, încerc, mulțumesc. Am fost cu el la iStyle și mi-au spus că nu pot să-i facă nimic. Mai sunt și alte service-uri? Eu doar astea două le știu, iStyle și Noumax.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
mircea nestor - 18 Noiembrie 2015 09:29 AM

OK, încerc, mulțumesc. Am fost cu el la iStyle și mi-au spus că nu pot să-i facă nimic. Mai sunt și alte service-uri? Eu doar astea două le știu, iStyle și Noumax.

Din ce localitate sunteti? pentru Cluj puteti apel la http://www.service-macbook.ro

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sunt din București, am uitat să precizez… Mulțumesc oricum!