virtual PC
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Acum dau jos virtual pc7 si vreau sa-l instalez…care sunt urmatorii pasi ca sa imi pun 98 sau XP, trebuie sa introduc cd-ul cu win si sa dau drumul la virtual PC sau cum?....

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dai drumu’ la VPC si-ti spune el mai departe.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Tks, asta o sa fac, acum il dau jos

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Cum dau F8 = i agree ca la mine pe tasta asta ii luminozitatea tastelor…help

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Se gaseau, ahem, asa prin etar niste versiune de win slim, asa, “optimizate” pentru VPC, pentru a da o imagine cat mai mica. Evident, nu uita sa ai licenta la indemana cand o sa-ti ceara windozele la instalare. Ah, si pregateste-te pentru o luunga instalare.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Fn si F8

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Mersi la formatare nu am dat nimic…am lasat sa fie asa intact nu???? asa am facut eu, sper ca nu am gresit.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 16 Martie 2007 04:43 AM

Fn si F8

Pe cînd îl foloseam, scurt timp, nu știam de șmecheria cu Fn și, enervat, mi-am conectat o tastatură USB din zonă. Noroc că aveam.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai n-are nici o importanta ca HDDul ala e virtual, tot sistemul va fi in interiorul unui fisier care se va numi sistemultau.vpc7

nu uita sa instalezi imediat dupa ce termini cu winul, din meniul VPC “PC/ Additions”. O sa-ti dea voie sa te plimbi cu mausul mai liber, sa faci drag and drop si alte.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Mersi mult am sa le instalez si acelea…ciudat…vad ca acum nu mai imi merge scroolul in timp ce instalez win….de pe trackpad…cine stie oare…vad eu dupa aia.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

‹‹ monitorizare activity      WEBCAM ››