Music streaming app pentru romania
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Hello,
Ce aplicatii sunt de music streaming pentru iphone sunt pe care sa le poti accesa cu un cont de itunes romania. As vrea sa fie gratis, adica nu apple music sau google music. Imi palce mult Spotify dar vad ca nu se poate descarca pe contul de itunesc romania. Am mai auzit ceva si de pandora dar la fel nu il gasesc in itunes romania iar daca il gasesc pe google imi zice ca nu este in magazinul din romania si daca vreau sa schimb locatia.

Exista alte aplicatii de genul Spotify sau Pandora in itunes store romanesc?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Zonga si Deezer. Zonga e romanesc dar are un user experience de tot rahatul. Deezer e frantuzesc parca si e relativ ok, dar unele albume apar si cu 3 luni intarziere fata de data de lansare.
Nu stiu cum mai stau cele 2 aplicatii cu tarifele. Pe vremea cand le-am incercat eu parca doar Deezer oferea ceva gratis. Sper sa nu ma insel.
Spotify e varianta cea mai ok, dar pana vine in Romania va mai curge multa apa pe Dunare.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Merisk, de zonga am auzit ca e naspa. Deezer pare ok, doar ca nu are tot catalogul de muzica care il gasesti in spotify. Doar astea doua sunt?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Acum am vazut, deezer pe mobil e pe bani, gratis doar flow si mix-uri.. Deci pica si deezer, pacat. Parca citisem undeva cum sa descarci spotify sau aplicatii care nu sunt in itunes romania, dar nu mai gasesc pe macuser.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

de unde stii ce e in catalogul fiecaruia daca nu ai aplicatia? deezer se lauda cu 35 mil. piese, spotify doar cu vreo 20.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

Recomand Deezer cu subscription (poti incerca versiunea Premium pentru o luna), mie mi se pare mult peste spotify.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
K-man - 19 Noiembrie 2015 01:29 PM

de unde stii ce e in catalogul fiecaruia daca nu ai aplicatia? deezer se lauda cu 35 mil. piese, spotify doar cu vreo 20.

Eu am folosit Deezer cu abonament. Problema nu e lipsa de piese sau albume, e intarzierea lansarii pe serviciul lor. Spotify (si altele) au aceste albume sau piese imediat dupa lansarea oficiala. Pe Deezer am asteptat si 3 luni. In plus, pe Spotify artistii sunt activi, posatand imediat muzica lor, playlisturi facute de ei (echipa lor), etc. Pe Deezer se aud greierii la acest capitol.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Si mai e un aspect. Depinde ce muzica asculti. Daca asculti EDM (ca mine) ai 2 optiuni: DI.FM dar nu este on demand sau Spotify (pentru ca au parteneriatul cu BeatPort si toata libraria lor de muzica este disponibila si pe Spotify). Restul sunt complet pe langa acest stil de muzica. Jalnic!
Pentru orice altceva mai putin…exotic…e ok Deezer sau Apple Music.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

muzica romaneasca e pe Apple Music. Abia recent a inceput sa apara pe Spotify.
Cel care a deschis topic-ul ar putea sa isi faca un cont gratis in alta tara (neavand modalitate de plata) si sa descarce de acolo Spotify si sa incerce.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
exco - 19 Noiembrie 2015 02:59 PM

muzica romaneasca e pe Apple Music. Abia recent a inceput sa apara pe Spotify.
Cel care a deschis topic-ul ar putea sa isi faca un cont gratis in alta tara (neavand modalitate de plata) si sa descarce de acolo Spotify si sa incerce.

De foarte recent Spotify nu mai da voie sa fii in alta tara pentru a asculta gratis chiar daca ai contul facut in tara respectiva.
De exemplu: Folosesc extensia Hola pe Chrome si schimb tara (sa zicem Olanda) si imi fac cont. Downloadez aplicatia de desktop si ma loghez. Ma scoate imediat afara. Nu ma mai lasa fara cont premium. Inainte se putea. Daca asculti din browser si folosesti in continuare Hola setat pe tara respectiva functioneaza.

Cu cont premium te lasa sa asculti de oriunde inclusiv cu aplicatia de iOS (lucru imposibil cu un cont gratuit chiar daca locuiesti intr-o tara care are acces la Spotify). Insa trebuie sa platesti cu un card emis in tara aferenta contului tau de Spotify.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Am dat o sansa si apple music. Pot sa zic ca sunt multumit incat ma gandesc sa continui cu abonamentul (acum sunt cele trei luni gratis). Dar am o nelamurire, s-a marit abonamentul la apple music sau a fost dintotdeauna 10 €? Nelamurirea vin din faptul ca pe http://www.apple.com/ro/music/membership/ zice ca e 5 € dar daca intru pe http://www.apple.com/it/music/membership/ este 10 € (am rotunjit). Este la noi mai ieftin sau nu au facut update pe pagina din romania? 5 € dau, 10€ ma mai gandesc.. Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine, va rog.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 03.04.12

La noi e 5.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Incearca Hearthis si Bandcamp, amandoua free.

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 08.11.13

Daca vrei ceva gratis-gratis trebuie sa muncesti putin - daca ai Radio in iTunes, uita-te la citeva situri care iti plac, fura url-ul (e adresa sitului care emite) si pune bookmark in safari si asculti gratis. Exemplu, incearca asta:
http://listen.radionomy.com/absolute-ibiza.m3u
In iTunes Radio sunt sute de situri pe diferite genuri. Unele transmit in bucla, cu perioada mare, citeva ore, iar altele sunt live.