hard stricat de cei de la reprezentanta
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.11.15

salut . am o problme legata de un hard . am dus un imac de 27 fabricatie 2009 la un reseller mac pentru o curatare de praf si o formatare . calculatorul functionand in conditii normale . am vrut sal formatez deoarece vroiam sa il vand si nu doream sa ramana istoricul meu i el . dupa circa 10 zile cei de la yrequest miau comunicat ca hardul meu este defect si trebuie inlocuit . ma puteti ajuta cu un sfat . din punctul meu de vedere nu este normal .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
nicu84 - 19 Noiembrie 2015 08:01 PM

salut . am o problme legata de un hard . am dus un imac de 27 fabricatie 2009 la un reseller mac pentru o curatare de praf si o formatare . calculatorul functionand in conditii normale . am vrut sal formatez deoarece vroiam sa il vand si nu doream sa ramana istoricul meu i el . dupa circa 10 zile cei de la yrequest miau comunicat ca hardul meu este defect si trebuie inlocuit . ma puteti ajuta cu un sfat . din punctul meu de vedere nu este normal .

este foarte probabil sa fie stricat.. generatia aceea este recunoscuta cu hardul defectuos.. a fost program de inlocuire gratuita dar a expirat.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

e posibil sa ai dreptate doar ca calculatorul meu mergea perfect normal pana sa il duc la yrequest .

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

te cred pe cuvant .. dar din experienta iti spun ca daca un hard functioneaza in utilizarea de zi cu zi asta nu inseamna ca e sanatos.. la formatare sau reinstalare sistem se poate sa dea erori si sa nu te lase sa mergi mai departe.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

stie cineva cat mar costa un hard ssd pentru imac

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Posibil ca problemele la harddisk au devenit vizibile abia la formatarea completa a acestuia, sau poate ca au fost probleme si inainte, doar ca nu le-ai observat. Sigur ca nu se poate exclude posibilitatea ca cei de la service incearca o smecherie ca sa iti vanda un harddisk nou, dar fiind o generatie cunoscuta pentru astfel de probleme, as zice ca probabil cei de la service au dreptate…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

ai idee cat costa un hard mecanic si un ssd ? nu as vrea sa fiu pacalit

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

In macuri se pot pune hard-uri si ssd-uri normale, pe care le accepta orice calculator, deci cauta in magazinele online. Sau vorbeste cu cei de la service sa duci tu un hdd sau un ssd si ei sa te taxeze pentru manopera.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

asta de la yrequest imi spune ca in mac sunt niste harduri cu senzori si nu se iau decat de la producator .

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.05.10

poți pune ssd samsung, nu e o căruță de bani; nu e bai cu senzorul, poți trăi și fără, e o aplicație gratuită de controlat cele trei ventilatoare

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.05.10

e o aplicație gratuită de controlat…; adică există, e disponibilă (nu că senzorul ar consta în acea aplicație); scuze pentru grabă.