2 din 2
2
HELP! URGENT!!! [valoare MBP]
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
hamilton - 02 Decembrie 2015 07:16 PM

Cunosc foarte bine problema, se “numeste” Radeongate pe internet.

Dar nu ai inteles postarea mea. Daca au patit-o nu stiu cati, nu inseamna ca o patesti si tu.
In 2010 a fost Anntenagate, pe iPhone 4, daca il mai tineti minte. Strangeam cat puteam si imi scadea o linie, dar in viata mea nu am avut un apel esuat cu telefonul ala din caza aia.
In 2013 au inceput unii sa zica ca li se duce coating-ul de pe ecran pe MBP-urile Retina. Am 3 in casa, folosite zilnic, nu au nici o treaba.
Apoi bendgate cu iPhone 6 and so on..
Acum e chipgate cu 6s.. am 2 in fata mea.. unul Samsung unu TSMC.. absolut identice.

Daca “pui toate la suflet” o sa ajungi sa folosesti Nokia 3310 si Pannasonic Toughbook.

Si realistic, modelul lui de 13” nu se compara cu Pro-ul de 15” oferit la schimb.

Vorbim strict legat de Macuri,cu iPhone/iPad nu prea cochetez,in 2010 daca nu ma insel a fost lansat un program asemanator cu cel lansat acum doar ca pentru MBP 15,4 modele 2007-2008 cu problema “cauzata” de Nvidia 8600… de atunci cate Macbookuri 15,4 ati vazut functionale fara interventii, personal cred ca am vazut 2 de 15 si unul de 17 toate impecabile si prea putin folosite… aceleasi modele de 13 cu totul alta treaba…
Mai trist e ca problemele au aparut de prin 2004 pe iMacurile G5 cu cipset ATi si Powerbookurile 15/17 cu acelasi cipset grafic….
Din cate vad istoria se repeta… si fi linistit urmatorul care urmeaza e MBPr ...

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu is foarte linistit ca MBPr-ul meu are doar Iris Pro smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

PS : Am vazut 6 MB-uri de 15” si 17” perfect functionale din generatia aia, fara nici o interventie.
Daca tot ai intreabt… LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.15

Nu îmi e ciuda, stai liniștit. Eu vă mulțumesc pentru răspunsuri, pentru că nu prea mă pricep. smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
hamilton - 02 Decembrie 2015 07:51 PM

PS : Am vazut 6 MB-uri de 15” si 17” perfect functionale din generatia aia, fara nici o interventie.
Daca tot ai intreabt… LOL

Se pare ca la toate ai fost mai norocos…eu am deja la activ 2 de 15 si un 17 care le am scos duhu din placile video… e pe rol un iMac 27 sa vedem cat rezista:)))
Pentru initiatoru topicului…baga banii in tr-un ssd rapid si o sa ramai surprins;) recomand Samsung 840 / 850, iar daca mai raman banii pune 8 GB ram la 1600Mhz si poti sta linistit la “cantare”.
Numa bine!

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Zice bine dany, un SSD face minuni smile Go for it

Semnătură 

2 din 2
2