LOCATII WIRELESS
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Salut,
Am ajuns din intamplare pe un site interesant; iata link-ul
http://www.wififreespot.com/europe.html
Sunt cateva locatii si din Romania. Cine mai cunoaste si altele, cred ca le poate anunta.
Site-ul e bun si pentru cei ce au timp sa calatoreasca…
O zi buna

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

Uite aici. E si Mac user…!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

Uite si un kmz cu Bucurestiul (pentru Google Earth). Nu e complet.

Fișiere atașate
Bucuresti.kmz.zip  (Dimensiune Fişier 19 - Downloads: 17)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

eu stiam ca si in kfc este retea…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

sunt mai multe free… BT Cafe in Dorobanti, Grand Cafe Galleron in Romana, Newton restaurant, Elements, Memento Cafe, toate locatiile City Grill, si astea sunt doar cateva…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.11.06

Exista chiar si un widget care cica localizeaza hotspoturile din orase. L-am incercat personal si mi-a listat destul de fain niste locatii de hotspot (de exemplu din cluj) pe care nu le stiam. Boom!!...smile Am uitat insa numele widget-ului. il gasesti pe apple site ( nu sunt sigur dar cred ca ii zice ceva de genul hotspot locator).

Semnătură 

Un mar pe zi te scapa de…virusi!... tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.11.06

eu folosesc ocazional JiWire WiFi. este tot un widget care localizeaza hotspot-urile din orase si se gaseste la http://www.jiwire.com/jiwire-downloads.htm

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vektor12 - 18 Martie 2007 09:00 AM

sunt mai multe free… BT Cafe in Dorobanti, Grand Cafe Galleron in Romana, Newton restaurant, Elements, Memento Cafe, toate locatiile City Grill, si astea sunt doar cateva…

Cred că și MacDonalds deja, nu știu dacă toate din București, dar cîteva sigur, au afiș. De testat, am testat doar la City Grill, dar cred că nu mint, chiar au.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07
ovi4 - 22 Octombrie 2007 02:01 AM

Exista chiar si un widget care cica localizeaza hotspoturile din orase. L-am incercat personal si mi-a listat destul de fain niste locatii de hotspot (de exemplu din cluj) pe care nu le stiam. Boom!!...smile Am uitat insa numele widget-ului. il gasesti pe apple site ( nu sunt sigur dar cred ca ii zice ceva de genul hotspot locator).

Ăsta?