router cu probleme??????
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.10.15

Detin un router tp-link. problema este ca nu reusesc sa ma conectez la youtube si alte situri de pe doua produse apple(macbook si iphone) si cu un smart tv samsung .vreau sa specific ca problema nu este atunci cand ma conectez la alte routere.problema nu se manifesta pe alte sisteme gen windows sau android .  am scris aici cu speranta ca a mai patit cineva problema asta si imi poate da un sfat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: middle of nowhere
Macuser din: 09.10.09

Nu merge nici un site?
Incearca sa cureti cache DNS si cache browser, eventual foloseste alt DNS (i.e. OpenDNS sau Goagal DNS).

Semnătură 

macbook aluminium late 2008

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ai ultimul firmware pe el, care nu mai permite DNS Hijack* ? http://www.tp-link.us/article-10706.html

Dacă este un model mai vechi, pentru care D-Link nu a mai scos un fix, verifica dacă poți instala DD-WRT sau alt firmware alternativ pe el.

Dacă nici una din cele mai sus nu se poate, cumpără alt router, de la o firmă care ia securitatea în serios și/sau care permite rularea de firmware 3rd party. Eu am ales Asus.

* - dragi macuseri - nu este glumă cu routerele vulnerabile - vă puteți trezi cu mascații dându-vă ușa jos pentru că de pe IP-ul vostru s-a postat cine știe ce video cu decapitări și steaguri negre. Apăreți și la știri. http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/50892/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.10.15

Am incercat toate cele recomandate. Nu a mers nici o varianta. A trebuit sa cumpar alt router care a mers fara probleme. Multumesc pentru raspuns la amandoi .

SARBATORI FERICITE TUTUTOR !!!