Acoperire/Semnal telefonie DIGI
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Fără prea multe detalii: vreau să-mi portez abonamentul de pe Vodafone pe Digi, căci plătesc de mă căpiază.
Am găsit un abonament mai mult decît convenabil, dar nu ştiu cum e cu acoperirea/semnalul (un amic îmi spune că-i nasoală, o cunoştinţă îmi spunea sîmbătă că e relativ ok).
Aveţi abonament DIGI? Cum vă descurcaţi? V-aş rămîne recunoscător pentru oarece informaţii „trăite”.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Este minunat! 10GB in 4G, 5GB in 3G, 4€/luna! Cine spune ca e mai bine la concurenta da dovada de ipocrizie. Am fost si eu la Vodafone inainte si pot spune ca diferenta o simt foarte clar la fiecare sfarsit de luna. Iar daca pun aceasta diferenta intr-un plic, luna de luna, in 24 de luni aproape ca am banii pentru noul iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: middle of nowhere
Macuser din: 09.10.09

Inainte de toate ai putea sa verifici compatibilitatea telefonului cu frecventele digi 3G/4G.

Semnătură 

macbook aluminium late 2008

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

E I5, deci ar trebui să meargă. Singura temere e legată de părerile împărţite despre semnalul slab.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Exemple de semnal slab, chiar si in Bucuresti, gasesti in toate retelele.
Stabileste-ti zonele in care iti petreci cea ma mare parte din timp (serviciu, casa, scoala), imprumuta de la cineva o tableta cu SIM de Digi si verifica. Intreaba printre vecini, colegi, prieteni.
Am prieten care era pe Orange si el si sotia lui, se sunau unul pe celalalt, iar cel care era acasa (nordul bucurestiului) trebuia sa stea musai la geam pentru a nu se intrerupe convorbirea. El a trecut acum pe Digi si a pus-o pe sotie sa intre in dulap si tot nu s-a mai intrerupt legatura.
Parintii mei care stau in sud si au abonamente pe Vodafone trebuie sa nu intre in anumite camere pentru a nu se intrerupe convorbirile. Deci trebuie sa verifici.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

mactrix are dreptate! Verifica! Nu toate iPhone-urile vad reteaua 4G de la Digi! Nu contraza atat modelul telefonului cat zona georgafica pentru care a fost el destinat.

mactrix - 22 Decembrie 2015 08:57 AM

Inainte de toate ai putea sa verifici compatibilitatea telefonului cu frecventele digi 3G/4G.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Raspunsul este pe cit de logic pe atit de simplu :

PRETUL ABONAMENTELOR .

de unde fiabilitate si semnal bun non stop la banii astia?!
Au parteneriat roaming cu vomafone dar nu trece automat pe roaming de regula si uite asa treci manual daca te prinzi ca o liniuta de semnal inseamna fara semnal.
Ecoul dupa citeva minute te va deranja in convorbire.
Momentan oferta astora e foarte relativa,mai exact o gogoasa pentru a prinde in plasa clientii dornici de abonamente chilipir.
Zona Fieni este pe acoperire insa ce sa vezi?semnal ZERO.Roamning dar fara DATE…in zona Moroieni ai semnal tocmai acolo unde dupa hartile lor nu exista semnal gigi.
O gramada de chestii aparent minore dar care-ti fac viata grea.
Stai in fata blocului in Bucuresti si navighezi ce sa vezi,,in timp de 10 min. pica semnalu de trei ori…
Concluziile le trage fiecare dupa interes.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
PROFESIONALUNU - 22 Decembrie 2015 12:48 PM

Raspunsul este pe cit de logic pe atit de simplu :

PRETUL ABONAMENTELOR .

de unde fiabilitate si semnal bun non stop la banii astia?!
Au parteneriat roaming cu vomafone dar nu trece automat pe roaming de regula si uite asa treci manual daca te prinzi ca o liniuta de semnal inseamna fara semnal.
Ecoul dupa citeva minute te va deranja in convorbire.
Momentan oferta astora e foarte relativa,mai exact o gogoasa pentru a prinde in plasa clientii dornici de abonamente chilipir.
Zona Fieni este pe acoperire insa ce sa vezi?semnal ZERO.Roamning dar fara DATE…in zona Moroieni ai semnal tocmai acolo unde dupa hartile lor nu exista semnal gigi.
O gramada de chestii aparent minore dar care-ti fac viata grea.
Stai in fata blocului in Bucuresti si navighezi ce sa vezi,,in timp de 10 min. pica semnalu de trei ori…
Concluziile le trage fiecare dupa interes.

Ceea ce spui tu se intampla si cu semnalul de la Vodafone in zona in care stau parintii mei si care platesc abonamente de trei ori mai grele. Pe o parte a blocului semnalul este PA. N-ai sa ma crezi dar semnalul de la Digi este bun in ambele parti ale blocului. Faza cu ecoul este o legenda demult apusa. Economisesc din luna martie peste 100RON/luna, nu mai stau cu grija consumului de net cand folosesc Apple Music sau urmaresc o televiziune online. Acum ma bufnește rasul cand imi amintesc cum negociam la sange cate un plus de 200-300MB/luna in conditiile in care eram client cu vechime de 15 ani si nici abonamentul nu era tocmai mic. Ce vremuri…

Zone cu gauri au toti operatorii, stai tu linistit!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Ok, în mare m-am lămurit. Mulţam tuturor.
Am mai dat şi de un coleg de muncă mulţumit şi-s aproape convins.

Semnătură 

.Logare humanum est.