UN MARE CADOU facut de Poporul Roman pe tava, papusarilor care tot trag sforile in Romania.
Dupa cum stim dosarul Revolutiei a fost clasat.
Dupa parerea mea este dovada fara de tagada ca sistemul securist de la acea vreme a devenit mai puternic si mai periculos pentru tara si Popor.
Acest fapt este o crunta si nedreapta condamnare la tacere a Adevarului faptic si Istoric.
Se pare ca nu mai este nimic de facut, nu iese nimeni in strada ca doar e perioada sarbatorilor a bradului,cadourilor si mosului caer aduce cadouri (Nasterea Domnului este demodat de sarbatorit…deh.)ca de obicei cele mai mari mirsavii se fac la final de an de Sarbatori(ca si Revolutia Poporului manipulata,instigata,controlata si furata bineinteles),iar cei care le comit grav sunt profesionisti.
Daca si generatia noastra inchide ochii la aceste crime impotriva aflarii Adevarului, poate cindva copiii nostri ne vor condamna pe buna dreptate(asa cum si noi i-am condamnat poate pe parintii nostrii ca au inghitit un regim criminal si totalitar, ca nu s-au rasculat pentru ca noi sa o ducem mai bine) si nu ne vor ierta ca nu am facut nimic pentru aducerea in fata Justitiei si condamnarea criminalilor care inca mai sunt in viata.
Ce ne mira ca abia dupa zeci de ani si cu presiunile CEDO au adus citiva neoameni in fata Justitiei?
Bine ca se gindesc strainii la soarta Tarii asteia ca altcineva nu are cine, cetatenii sunt preocupati cu viata, serviciul, masina, bonusul primit, cadourile din aceasta perioada….treburi esentiale la nivel de individ;dar ce facem daca la un moment dat Poporului i se pune un streang de grumaz si nu intelege de ce nu mai poate respira ?!?
Colonie suntem, resursele vindute, oameni plecati la lucru de saracie 4 milioane, sistemele Statului sunt o gluma proasta in cel mai fericit caz, pe restul ‘binefacerilor’le stim cu totii.
Mor semenii nostrii din cauza mentalitatii noastre blestemate, stiti la ce ma refer.
Si eu am partea me de vina recunosc, si incerc sa ma schimb in a fi mai bun si sa ma opun anormalitatii din jur cum si cit pot eu.
Rusinea cea mai mare este ca pe timp de Pace ne ratam cu inconstienta viitorul generatiilor viitoare.
Sute de mii de Romani au murit impotrivindu-se Dictaturii iar altii au luptat mai inainte in Razboaie,bunicul meu le-a trait pe amindoua cu arma in mina( nu imi pot imagina cu ce amintiri a trebuit sa traiasca toata viata); unchiul meu a facut puscarie politica la Periprava surghiunit de tortionarul asta de tot apare pe TV bine mersi.
Cei care nu invata din greselile trecutului sunt condamnati sa le repete.
Asta este soarta Poporului Roman sa tot repete dramele Istoriei pina cind Dumnezeu s-o indura de fiinta lui si s-o Salveze.
Pentru mine poate ca sunt cele mai triste Sarbatori de dupa 1989 stiind ca nu am facut destul pentru noi toti si pentru Neamul astuia :(