Sunt variante de la 25-30 lei in sus, pana la limita bugetului. Daca vrei numai receptie, trebuie sa mearga orice WiFi adaptor pe USB ThirdParty, pe care e specificat MacOsX 10.4/10.5. Daca vrei si emisie, iti trebuie un Router ThirdParty, pe care deasemeni e specificat MacOsX 10.4/10.5.
Daca iti trebuie Apple AirPort intern, trebuie sa scrii exact modelul Mac-ului. Daca iti trebuie AirPort extern, merge oricare model pe care e specificat MacOsX 10.4/10.5.
Sunt variante de la 25-30 lei in sus, pana la limita bugetului. Daca vrei numai receptie, trebuie sa mearga orice WiFi adaptor pe USB ThirdParty, pe care e specificat MacOsX 10.4/10.5. Daca vrei si emisie, iti trebuie un Router ThirdParty, pe care deasemeni e specificat MacOsX 10.4/10.5.
Wait, what ?
Eu de atata am fost sigur pe baza informatiilor oferite de cel care intreaba. Cine poate, sa raspunda mai bine!
WiFi-ul se bazeaza pe comunicatie bidirectionala, deci indiferent ca este vorba de adaptoare wireless pe USB sau routere wireless, ambele sunt atat emitatoare cat si receptoare.
Cred ca colegul BDA a vrut sa spuna ca in cazul in care initiatorul topic-ului vrea doar sa se conecteze cu acel Power Mac la retele WiFi atunci poate folosi orice adaptor WiFi pe USB, iar daca are nevoie si de un access point prin care sa se conecteze la internetul prin cablu atunci ii trebuie si un router.
Alternativ, există opțiunea folosirii unui router wireless suplimentar pe post de plăcă de rețea.
Se leagă cablul din mac în routerul wireless
Se seteaza routerul wireless ca Client/Bridge și se setează numele și parola rețelei wireless create de routerul principal.
Acest al doilea router va deveni un client care se conectează la rețeaua wireless și o extinde - orice calculator legat pe ethernet în mufele acestui al doiler router va fi conectat în rețea ca și cum ar fi legat pe wireless.