Notificare mail sub-folder
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Va salut,
Am un iPhone 6s cu ultimul iOS. Am introdus contul de Gmail in aplicatia nativa de mail si am observat ca nu am notificare, defapt nici macar push, pentru sub-foldere. Cum pot rezolva treaba asta fara sa instalez aplicatie separata de Gmail. Am incercat si cu aplicatia de Gmail, nu-s multumit nici cu aia fiindca acolo isi face push si observ mail necitit in sub folder, dar doar daca intru in aplicatie, nu apare pe ecran notificare precum apare pt mail-urile ce intra in inbox.
Merci!

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Notificarea de mesaje noi în subfoldere (și selectarea în care anume dintre subfoldere) este disponibilă doar pentru conturile Exchange și iCloud, nu pentru conturi IMAP și nici pentru conturi Gmail.
La Configurări -> Mail, Contacte, Calendar -> Preluare date noi -> alegi contul -> ai (sau nu) interfața de selectare a subfolderelor pentru care să notifice. La contul iCloud o poți vedea, la cel Gmail nu este disponibilă.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Deci ce facea vechiul telefon (un bb din 2009) nu stie noul iPhone smile (vorbesc de cont Gmail)

Semnătură 

iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Singura alternativa a fost sa editez fiecare filtru si sa debifez check-ul “skip inbox”. Astfel fiecare mail intra in inbox, are label setat, am notificare pe ecran, citesc mail-ul iar pe urma ii dau “move to folder”.

Semnătură 

iPhone 6S
iPhone 8